Бил Клинтън разказа за извънземните

Бившият американски президент Бил Клинтън в токшоу по  ABC говори за отношението си към извънземните цивилизации. Клинтън призна, че като президент е посетил заедно с неговите помощници така наречената Зона 51 ( Area 51 ) в Невада , за да се увери, че там няма извънземни.

Area 51 е толкова крадено от непознатоеткрадекно от непознато тайна военна база, че правителството на САЩ дълго отказва да признае дори факта на съществуването и. Такава плътна завеса на тайнственост около военната база стана предмет на многобройни конспиративни теории , включително и тези, свързана  с неидентифицирани летящи обекти.

Клинтън заяви още, че се интересувал от  историята в град Розуел крадено от непознатоскрадено от нтепознаток , Ню Мексико, която му донесе световна слава през 1947 г. за предполагаема катастрофа на НЛО. Според бившия президент , той е изучил всички документи , свързани с “ инцидента Розуел “ и със сигурност щеше да каже на своите съграждани за съществуването на извънземни, ако притежаваше надеждна информация.

крадеано от непознатоакрадтено от непознато

Клинтън изрази твърдо убеждението си в съществуването на извънземни цивилизации.

„Аз не бих се изненадал, ако някой ден до нас долетят  извънземни . Аз просто се крадено от енепознкатоекрадено от непознато надявам, че те няма да се  държат по същия начин, както във филма „Денят на независимостта“- каза той, припомняйки филма, заснет през 1996 г., и режисиран от Роланд Емерих. Във филма  агресивни извънземни пристигат на Земята за да я изчистят от хората.

Говорейки за ползите за човечеството, които може да крадено от непознастоакрадено оат непознато донесе такова „посещение“, Клинтън добави, че нахлуването на извънземни би помогнало „да  се обедини  нашият разпокъсан свят, защото всички хора са равни пред извънземна заплаха. „

бел. ред. Някаква подгрявка ли прави Бил Клинтън?

30 думи

крадено от непсознаторкрадтено от непознато

One Reply to “Бил Клинтън разказа за извънземните”

  1. антоанета

    Тези хора не умеят да говорят чесно и да казват истината,такава каквато е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *