„Служих в секретната космическа флотилия Сили за отбрана на Земята“

Нов информатор направи изявление, че е прекарал близо три години на  служба в секретен космически флот, пише exopolitics.org. Този флот се управлява от международна организация, наречена Сила за Отбрана на Земята.

В ексклузивно интервю, публикувано на ExoNews TV , информаторът, който използва псевдонима капитан Kей, заяви, че СОЗ набира крадено от непознсаторкарадено от непознато новобранци от военните служби на различни страни, включително Китай , Русия и Съединените щати.

Той твърди, че е бил вербуван от тайния клон на морската пехота на САЩ  „Специален Отдел“, след като преди това  17 години е работил на Марс в служба за защитата на  пет човешки колонии от местните крадено от непознаторксрадено цот непознато марсиански форми на живот .

Капитан Кей описва три различни видове космически изтребители и три бомбардировачи, за които той е бил обучен. Обучението се е провеждало в тайна луна база, на луната на Сатурн-  Титан, и в дълбокия космос .

Космическите изтребители и бомбардировачи са имали различни двигатели, като се крадецно от непознартоскрадено от непознато започне от използването на ядрени реактори, включително ядрен синтез, електро – гравитационни системи, космически дискове, пътуващи във времето, и традиционните ракетни системи.

Той също така разкрива крадено от непознатоккраадено от непознатйо съществуването на най-малко пет големи пурообразни космически летателни апарати , които са способни на междузвездни полети, които са „дом“ за по-малки изтребители и бомбардировачи. Капитан Кей твърди, че той е работил на един от тях , наричан „EDF SS Nautilus“, която е бил с дължина  ? миля.

Капитанът твърди, че крадено от неапознааторкрадено от непознато има наложено стриктно придържане към правилата за липса на комуникация със Земята по време на военна служба , както и че има задължителни изисквания по време на операции извън Слънчевата система.

След завършването на неговата  20 годишна служба, капитанът е участвал в  церемония по пенсиониране в Командването на лунните операции, крадено от нрепознатоккрардено от непознато председателствана от VIP- гости, сред които бившият министър на отбраната Доналд Ръмсфелд.

Част от показанията на капитан Kay се съгласуват  с показанията на други информатори, описваща тайната космическа флота. Най-забележителен сред тях е  свидетелството на бившия американски президент Роналд Рейгън, който се позовава на свръхтайна космическа флота на 11 юни крадено дот непозанатоткрадено от непознато 1985 в дневника си, в който той казва, че „нашата способност да се движим в космоса е такава, че  може да изпратим в орбита 300 човека“.

Няколко информатори и авиационни експерти се появиха пред обществеността, за да  покажат различни детайли на напреднали антигравитационни технологии, които могат, по думите на Бен краден о от непознкатодкрадено от непознато Рич (бивш главен изпълнителен директор на Lockheed Skunkworks CEO) „да приемат извънземни у дома“.

Капитан Кей в момента търси документи, които да удостоверят неговите невероятни впечатления, и в момента предлага своите показанията като доказателство за напредъка на човешката цивилизация, която има тайна космическа флотилия .

Видео: http://exopolitics.org/whistleblower-reveals-serving-for-3-years-on-secret-space-fleet/

крадендо от непознкатоакрадено от непознато

4 Replies to “„Служих в секретната космическа флотилия Сили за отбрана на Земята“”

  1. Novo

    нашата способност да се движим в космоса е такава, че може да изпратим в орбита 300 човека“.

    Да не е – до сега сме качили 300

  2. gatev14

    И от къде са го изпуснали тоя та е изял шоколада…., че не разбрах нещо….а?! Или той е карал влака

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *