Клонингите: Всички хора са копия от 500 изходни матрици!

Населението на Земята превишава 7 милиарда души, но всички тези милиарди са само клонинги (копия) на 500 изходни образци (шаблони). В това отношение не е лошо да се припомнят думите в Библията – „Бог ни е създал по Свой образ и подобие“ и легендата за това, че някога на  земята са дошли богове, които са създали човешката раса.

Двамата мъже, чиято снимка можете да видите в началото на тази статия,  не са роднини и живеят в различни части на света, но те  изглеждат като братя – близнаци.

Библейски истории, легенди и митове на Земята, подсказват  нашия произход. Много истории казват, че началото на времето на нашата планета са дошли  „богове“, или по-просто – представителите на извънземна раса. Може би те са претърпели авария и не са били в състояние да се върнат на своята планета, а може би това е  екипаж на кораб  „сеяч“, летящ из необятната шир  в Космоса и създаващ обитаеми светове.

Макар да е по-вероятно на Земята да е кацнал кораб, чийто екипаж по някаква причина е останал тук завинаги и е трябвало да се създаде обслужващ персонал – клонинги, които да обезпечат на своите създатели всичко необходимо за оцеляване и комфортен живот на нова планета.

Милиарди живеят на Земята, но всички те  произхождат  от около 500 първоначални шаблони. Тези шаблони съществуват като отражение на вътрешния и външен образец на  тялото. Много учени  отричат  съществуването на тези шаблони, но 62-годишният фотограф Франсоа Брунел от Монреал е прекарал последните 12 години в търсене на тези шаблони в световен мащаб.

Той е събрала доказателства за идентичността на напълно непознати хора със сходни физически характеристики. Резултатите от неговите изследвания доказват твърдението, че шаблоните по които се  създават хората – съществуват.  Хора в различни части на света и несвързани по никакъв начин, са почти идентични по отношение на физически и външни белези.

Шаблоните са били много полезни за нас – хората, в началото на пътя  ни на тази планета. В началото, като вид, е имало  необходимост от силен и здрав шаблон за да се гарантира оцеляване на вида.

В началото на живота  човешките ембриони се създават с помощта на шаблон, а след това се коригират, за да се отрази  генетичния код на родителите.

Изходният  клонинг се променя, което създава илюзията за уникалността и разнообразието на човешкия вид, но все пак оригиналният шаблон се съхранява като част от новия шаблон. Всеки нов човек е създаден от оригиналния шаблон, и всеки път, когато се ражда нов човек, той по същество се пресъздава.

В нашия свят живеят над 7 милиарда души, но независимо от тяхната раса, етническа принадлежност, пол или възраст, има някой, който е почти идентичен с вас. Да, родителските гени променят външния вид на новия човек, но в 1% от случаите това не се случва, което   позволява да се намеря и да се изчислят изходните  500 шаблони, по които сме създадени всички ние – родът на „Хомо сапиенс“,  съществуващ на планетата днес.

Хората, които виждате в тези снимки – не са братя, нито сестри и не са никакви роднини. Ние всички сме клонинги и някъде по света имаме точно копие …

twins-17twins-16 twins-14 twins-13 twins-12 twins-11 twins-10 twins-9 twins-8 twins-4 twins-3 twins2 twins-7 twins-6

Още по темата:

 

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *