Клонингите: Всички хора са копия от 500 изходни матрици!

Населението на Земята превишава 7 милиарда души, но всички тези милиарди са само клонинги (копия) на 500 изходни образци (шаблони). В това отношение не е лошо да се припомнят думите в Библията – „Бог ни е създал по Свой образ и подобие“ и легендата за това, че някога на  земята краадено от непознатоайкрадено от непознато са дошли богове, които са създали човешката раса.

Двамата мъже, чиято снимка можете да видите в началото на тази статия,  не са роднини и живеят в различни части на света, но те  изглеждат като братя – близнаци.

Библейски истории, легенди и митове на Земята, подсказват  нашия произход. Много истории казват, крадйено от непознатоткрадено от непознаато че началото на времето на нашата планета са дошли  „богове“, или по-просто – представителите на извънземна раса. Може би те са претърпели авария и не са били в състояние да се върнат на своята планета, а може би това е  екипаж на кораб  „сеяч“, летящ из необятната шир  в Космоса крадрено от непознатоккрадено от неепознато и създаващ обитаеми светове.

Макар да е по-вероятно на Земята да е кацнал кораб, чийто екипаж по някаква причина е останал тук завинаги и е трябвало да се създаде обслужващ персонал – клонинги, които да обезпечат на своите създатели всичко необходимо за оцеляване и комфортен живот на нова планета.

Милиарди крадено от непознато еркрадено от непознато живеят на Земята, но всички те  произхождат  от около 500 първоначални шаблони. Тези шаблони съществуват като отражение на вътрешния и външен образец на  тялото. Много учени  отричат  съществуването на тези шаблони, но 62-годишният фотограф Франсоа Брунел от Монреал е прекарал последните 12 години в търсене на тези шаблони в световен крадено от непозанатоекрадено от непокзнато мащаб.

Той е събрала доказателства за идентичността на напълно непознати хора със сходни физически характеристики. Резултатите от неговите изследвания доказват твърдението, че шаблоните по които се  създават хората – съществуват.  Хора в различни части на света и несвързани по никакъв начин, са почти идентични по отношение на физически и външни краденоа от непознатодкрадено от непознатое белези.

Шаблоните са били много полезни за нас – хората, в началото на пътя  ни на тази планета. В началото, като вид, е имало  необходимост от силен и здрав шаблон за да се гарантира оцеляване на вида.

В началото на живота  човешките ембриони се създават с помощта на шаблон, а крадено от непознатоакррадено от непойзнато след това се коригират, за да се отрази  генетичния код на родителите.

Изходният  клонинг се променя, което създава илюзията за уникалността и разнообразието на човешкия вид, но все пак оригиналният шаблон се съхранява като част от новия шаблон. Всеки нов човек е създаден от оригиналния шаблон, и всеки път, когато краденос от непознатоакрадено аот непознато се ражда нов човек, той по същество се пресъздава.

В нашия свят живеят над 7 милиарда души, но независимо от тяхната раса, етническа принадлежност, пол или възраст, има някой, който е почти идентичен с вас. Да, родителските гени променят външния вид на новия човек, но в 1% от случаите това крадено от непознатойкрадено от непознаттоа не се случва, което   позволява да се намеря и да се изчислят изходните  500 шаблони, по които сме създадени всички ние – родът на „Хомо сапиенс“,  съществуващ на планетата днес.

Хората, които виждате в тези снимки – не са братя, нито сестри и не са никакви роднини. Ние всички сме крадено от непознатцоекрадено от непознйато клонинги и някъде по света имаме точно копие …

twins-17twins-16 twins-14 twins-13 twins-12 twins-11 twins-10 twins-9 twins-8 twins-4 twins-3 twins2 twins-7 twins-6

Още по темата:

крадено от непойзнатоскрадено от цнепознато крадено от непознадто крадено от непокзнато

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *