Джон Ленън получил подарък от извънземните

2-kniga-majkl-lakman

Джон Ленън (1940-1980 година), английски певец и текстописец, китарист и пианист, един от членовете на легендарната „ливърпулска четворка“ „Бийтълс“ –  много се интересувал от феномена НЛО. Той дълго време бил абониран за списания за НЛО,  и предполагал, че самият той е бил отвличан от извънземни.

Веднъж в Ню Йорк, в Манхатън, от прозореца на апартамента си на последния етаж – надстройка на покрива на небостъргач – Ленън с приятелката си Пинг  видял летящ много близо голям диск с форма на НЛО с ярки бели светлини и червена светлина на върха. Този епизод много го  развълнувал. Джон разказва за това на всичките си приятели, както и на репортери от местни вестници. Оказало се , че този НЛО бил забелязан и от други хора.

За още по-необичаен случай от живота на Джон Ленън – срещата му с извънземни от други светове – разказва известният екстрасенс Ури Гелер, който е бил близък приятел на известния музикант. Приятелите често, най-малко веднъж седмично, се срещали в ресторанта Sherry,  където обсъджали проблема с НЛО и други паранормални явления.

По време на един такъв разговор, Джон Ленън заявил, че е уверен, че той и много други рок музиканти, включително и неговите колеги и приятели от групата „Бийтълс“, не толкова композират музика, колкото я  получават като краен продукт по  енергийни канали, свързващи ги с някакъв друг свят – тя изведнъж започвала да звучи в главата му, като че ли от само себе си. Ленън заявил, че и един от основателите на групата, Пол Маккартни не може „нито да чете, нито да  пише музика.“

Една вечер, няколко седмици преди Джон Ленън да бъде  убит от фанатика убиец, той се събудил в хотелската стая „Дакота“ и видял ярък ореол около вратата със  синя светлина. Съпругата му, Йоко Оно, продължавала да спи.

Джон станал и отвори вратата. Зад вратите стояли три странно изглеждащи същества с тънки ръце и крака, явно от тези, които сега се наричат ??“сиви“. Те дали на  Джон подарък и си тръгнали. Този подарък или сувенир от извънземните, той, без обяснения дал на  Ури Гелер, който го съхранява до сега.

Сувенирът представлява гладък метален златист обект с  яйцевидна форма, с височина от около 5 сантиметра, който за разлика от кокоше яйце, стабилно стои в изправено положение. Гелер засега не го е давал за  изследване.

Той не дава на никого подаръка в ръка, показва го от разстояние, и често се ограничава с показване на  снимки. Поведението си този известен медиум не е коментирал.

Още по темата:

И Джон Ленън е виждал НЛО

И Джон Ленън е виждал НЛО

Неотдавна излезе книгата на  Timothy Green Beckley „UFOs Among The Stars“, в която са събрани …Прочетете повече

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *