Извънземни – хамелеони се крият на Земята

s85017340През последните години на много форуми за НЛО се водят  активни дискусии за възможността за съществуването на извънземни с метаморфозни признаци. Става дума за извънземни, които могат мигновено да променят външния си вид.

Добре известният американски изследовател Джоузеф Търнър в последната си статия, публикувана на интернет страницата за НЛО на Technology College в Тенеси, казва, че този вид хуманоиди постоянно присъства на Земята.

Те са в състояние да разчитат от съзнанието на хората и визуални изображения и да се представят за тях. В статията той дава пример за такава „фалшификация“, потвърдена от най-малко две дузини свидетели.

През 2012 г.  на сватбата на Линда и Мат Лагано, която се   провела в Денвър, САЩ, наред с други гости на събитието били и двама роднини на булката, които пристигнали от Нова Зеландия. Тяхното поведение от самото начало се сторило на присъстващите доста странно.

Сякаш  те не знаели много елементарни неща. Лицата им на някои се стрували сякаш като застинали,  а на други, напротив, изглеждали като че ли правят прекалено много гримаси. Те избягвали да се снимат, а на тези снимки, на които все пак били заснети,  главите им били фиксирани като мътни петна.

Невестата се усъмнил и звъннала в Нова Зеландия. Била  много изненадана да научи, че и двамата нямали никакво намерение  да пътуват до Съединените щати.

Непознатите междувременно влезли в къщата. Разтревожените роднини на младоженците се отправили след тях. Прислужницата съобщила, че двойката влязла  в стаята за гости и не е излизала. На почукване на вратата никой не отговорил. Вратата се отворила, но залата била  празна. Чужденците нямало как да са излезли, тъй като и двата прозореца били плътно затворени.

А  още по-изненадващо било това, че в единия от ъглите  намерили техните облекла и обувки. Къде са те – никой не разбрал. Младата двойка прекарала безсънна нощ: струвало им се, че в спалнята  има някого.

Търнър пише в тази връзка, че сватбата са посетили двама извънземни- „хамелеони“. Те приели образите на роднините от Нова Зеландия, очевидно след като научили за тях от мислите на булката или някой от гостите. А когато те разбрали, (от мислите на присъстващите), че са открити, станали невидими, хвърляйки човешките дрехи.

Related Posts

One thought on “Извънземни – хамелеони се крият на Земята

  1. Такова размазване се получава при движение на обекта който се снима. Очевидно е, че двамата от горната снимка са хванати в момент когато си завъртат главите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *