Световната политика се ръководи от неземни сили?

80142264Магията и мистерията винаги са привличали вниманието на много хора, и известни политици и държавни глави не са изключение. Много от тях  постоянно се консултират с личен астролог и не правят без тях и една крачка, така че много решения се взимат под влиянието на магьосници и вълшебници. От това можем да заключим, че хората се управлява от тези, които общуват с неземни сили.

Повечето магове живеят на африканския континент, където връзката с предците и тяхното наследство все още не е толкова слаба, колкото е в Европа и Америка. Според вестник „NI“, тази седмица се разрази политически скандал,  избухнал между депутати от нигерийския парламент и президента. Чиновниците обвиниха държавния глава, че той използва магия при вземането на политически решения.

Президентът на западноафриканската страна Гамбия твърди, че лекува и най-ужасните болести. Той дори има  специален график за прием на посетители:  в понеделник и четвъртък Yahya Jammeh лекува болни от СПИН, а  във вторник и петък – астма, така че всеки може да избере време и да си уговори среща.

В Европа и Америка също има  известни и уважавани политици, които се увличат от мистика. Хилъри Клинтън,  кандидат за президент, се е срещала  няколко пъти медиума  Джина Хюстън, който наскоро разкри инцидент, станал в 1995 година. На сеанс в солариума на Белия дом, Хилъри Клинтън за известно време изпадна в транс, по време на който е тялото й влезли духовете на Махатма Ганди и Елинор Рузвелт.

Друг американски политик, Буш старши, идва на власт заради магия, а не чрез избиратели. Роналд Рейгън, който е  държавен глава преди Буш,  искал да бъде сигурен, че американският народ ще се ръководи от добри ръце. Тогава той решава да се консултира с медиум, който да избере неговия наследник. И Джойс Джилсън – личния му астролог – препоръчва именно Буш, защото   по хороскоп  е Близнаци, и повече подхожда на Водолея на Рейгън.

Ширак също не е бил пощаден от това увлечение. Виктор Черномирдин, бивш премиер на Русия,  твърди, че по време на преговорите бившият френски президент се опитал да му повлияе, с помощта на някои магически жестове, но, както изглежда,  руският политик бил  доста доста устойчив и не се поддал на опитите да  бъде хипнотизиран. Според някои, изкуството да влияе на хората чрез жестове Ширак е учил от известната ясновидка  Елизабет Тейсие.

Саддам Хюсеин също е разчитал на помощта на магически сили от подземния свят, като им поверил живота си. Под кожата на ръката си той имал имплантирана  кост от папагал, която, според легендата, спасява от куршуми.

Да, но не и от бесило….

 

http://bg.checkonline4you.com/svetovnata-politika-se-rakovodi-ot-nezemni-sili/

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *