Китайски милионер събори колибите в селото си и построи вили за всички жители. Безплатно

2

Преди няколко дни ви разказахме как Китайски мултимилионер раздаде състоянието си и заживя в колиба, сега вижте още една почти вълшебна приказка.

54-годишният Сюн печели състоянието си в  стоманодобивната промишленост и решава да се отплати с добро на тези, които някога са били добри с него. В онези дни, когато той бил само едно момче от бедно семейство, нямал никакви пари.

1

Китайският бизнесмен Xiong Shuihua нае булдозери, за да съборят всички дървени сгради в родното си село в южната част на Китай и да унищожат всички  мръсни пътища На това място той построява чисто нови луксозни къщи за всяко семейство в селото.

Ставайки милионер Сюн не забравя как са помагали на  семейството му съседи и други селяни по време на детството му.

3

За възрастните хора и хората с ниски доходи милионерът раздaва  безплатна храна три пъти на ден.

5

72 семейства са се преместили в нови апартаменти вече ходят по нови чисти улици.

Общата стойност на проекта се оценява на повече от шест милиона долара.

 4
Сюн  казва, че не му е било трудно да осъществи това начинание, защото той печели повече пари, отколкото може да похарчи до края на живота си.

Related Posts

One thought on “Китайски милионер събори колибите в селото си и построи вили за всички жители. Безплатно

  1. Аз няма да доживея момента когато това може да се случи в нашата страна.Шанса да се случи намалява и с това ,че сме много малка държава в сравнение с Китай.От друга страна се сещам за един виц,в който питат нашенец:“Ако имаш еди-какво си голямо количество ябълки,на кой ще дадеш?“.А той отговаря:“Ще ги нахапя всичките!“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *