Химтрейли, 13.12.2014

DSCF1607Химтрейлите никак не закъсняха – веднага щом изчезнаха облаците и грейна слънце, тези хищни птици, в случая двойка самолети, както се вижда от снимките пуснаха неизвестните субстанции над Плевен, пише наш читател. Този път се вижда доста ясно как от самолетите излизат по няколко струи…..

крадено от нерпознатойкарадено от непознато

 

DSCF1608 DSCF1609 DSCF1610 DSCF1611 DSCF1612

За сравнение, това е друг самолет, изтребител:DSCF1613

 

 

крадено от непозанатоекрадено от непознатсо

4 Replies to “Химтрейли, 13.12.2014”

 1. XLIFE

  На последната снимка не е химическа следа! Не всяка следа оставена от самолет е химическа. Химическите следи не могат да се сбъркат понеже са плътни, дълги (обикновено от хоризонт до хоризонт)и се разширяват на страни вместо да изчезват.Последната снимка не е на такава следа, а на обикновена кондензационна следа и много добре се различава спрямо 2,3,4,и 5-та снимка.Впрочем 6-та снимка също не ми прилича на химическа следа!

 2. Квазиракис

  Играят си с времето. Правят се на богове, а после – Ох тайфун, ох циклон след циклон, ох давим се от поройни дъждове. Ами природата се опитва да се очисти сама.

  • XLIFE

   Те не си играят с времето – те правят с него каквото си искат! Те не се правят – те са това което ние наричаме „богове“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *