НЛО се появяват до излитащи самолети на летище в Мексико

2junio2011_mexico  Салим Сигалес, който е специалист по програмиране, работи на Benito Juarez International Airport.  Той отдавна се интересуват от феномена НЛО, но да направи уникални снимки той успява заради инцидент.

Снимка от колекцията на Салим.  НЛО до излитащ самолет.
6junio2011_mexico
Той повредил коляното си и бил принуден да остане в крадено от непознатоскрадйено от неепознато болнични. Неговият дом се намира недалеч от летището и понеже нямало какво да прави,  той започнал да снима самолетите, които излитат,  от прозореца на стаята си. След това забелязал странни обекти на снимките.

Салим  опитал да направи снимки с инфрачервен филтър, след което тези обекти се виждали по-често.

крадено от рнепознатоткраадено от непознато

„Откривах на снимките обекти, невидими за човешкото зрение. Веднъж снимах нощното небе на фона на луната и нищо не се виждаше в кадър, но  по-късно върху снимката видях крадено от нсепознатоккрадено от непознатао доста голяма бяла сфера.“
infrarrojo2011_mexico

Слим разказва за  нещо невероятно –  една нощ той видял НЛО много близо до себе си и бил  шокиран. Това било през 2006 г., преди да започне системно да фотографира НЛО –  очевидно случаят се оказал стимул за действие.

„Той беше доста малък, на около крадено от непоз натоскрадено от непкознато пет метра от мен и изглеждаше като проследяващо устройство, левитиращо във въздуха. В долната му част се виждаше лъч светлина, който изглеждаше така, сякаш сканира повърхността.“

крадено оте непознтатоткрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *