10 правила на Фън Шуй за здраве и късмет

11

Предлагаме ви да се запознаете с десетте най-важни заповеди на Фън Шуй –  стриктното им спазване  ще ви спаси от нещастия, ще ви донесе късмет, здраве, младост, добро настроение и безгранична любов.

Избягвайте ъглите. Всеки остър ъгъл, постоянно насочен към човек, отнема енергията му,  щастието и късмета.

Да се сбогувате през прага е все едно да  разрушите връзката между два свята – своя  и на човека, с който се  прощавате.

В лошо настроение  е по-добре да не се прави нищо, и със сигурност не си заслужава в този момент да готвите – храната става отровна.

Поставете защита зад гърба си (най-слабото място на човека) –  нещо зад стола  или на стената зад къщата. Не случайно нашите предци са  долепяли до къщата в това „слабо място“ двора за добитъка.

Не стойте в ъгъл. Не забравяйте, че пакостно дете се наказва да стои в ъгъла за да му се отнеме  излишната енергия. А  защо е необходимо да губите своята енергия?

Да се оглеждате в напукано (повредено по някакъв начин) огледало, е все едно  да вземете неговата  „болест“ (пукнатини между световете) върху себе си.

Носете малко огледало в джоба си – с отразяващата му  страна навън. Това ще отразява  негативната енергия насочена към вас. Днес е модерно да се правят  двойни врати – направете огледална  вътрешна врата:   ще бъде отличен талисман за вашия дом.

Не  показвайте върху себе си нещо лошо или отрицателно, за което говорите  в момента, например, по отношение на липсата на зъби у „героя“ от филма – рискувате да загубите своите зъби. И така, във всичко…

Не се връщайте  дори и ако сте забравили нещо  у дома. В най-лошия случай – ако се върнете, не  се поглеждайте в огледалото. Това повишава енергията и премахва отрицателната. Въпреки това е най-добре  (ако е възможно) просто да не се връщате.

Related Posts

One thought on “10 правила на Фън Шуй за здраве и късмет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *