Рептилиите срещу човечеството – II

11168633Продължение. Те планират да създадат невероятен хаос, използвайки в целия свят най-мощните техники за манипулиране на съзнанието, които се наричат  проблем-реакция-решение.

Вие създавате проблем, получавате отговор от страна на обществеността от типа на  „нещо трябва да се направи“, а  след това предлагате решения, които сте искали  първоначално да приложите. Ако крадено от непозснатоцккрадено от непознато трябва да се приложи глобално решение, трябва да се създаде световен проблем. Забелязвате ли такива признаци?

Въпросът е и в това, че вибрацията на планетата се повишава, и за тези, които могат да променят своята форма, им става все по-трудно да остават в човешката си форма. Тези влечуги са обсебени крадейно от непознатодкрадено от непознайто от идеята и са все по-близо до нея,  да реализират свои  институции за контрол и да поставят чипове на хората. Те знаят, че вибрацията на планетата ще достигне такава  скорост, при която да удържат човешката си форма е просто невъзможно, каквото и да се  предприеме.

И тогава най-накрая ще видим, крадено отс непознатоткрадено от непознаато че нашата планета е контролирана от рептилии. Те вече не могат да се скрият. Но докато настъпи това време, те трябва да свършат много работа, и най-вече – да формират  световна  армия (? нещо да ви напомня) и да промиват мозъците на хората. Човешкият  контрол над живота  на Земята – крадено от непорзнатоккерадено от непознато да се изключи“!

Истината е, че ние сме манипулирани.

Честно казано, към информацията  за рептилиите е нормално всеки разумен човек да се отнася с голяма  доза скептицизъм, но за това, че светът се управлява от група свързани лица, има  налице достатъчно доказателства.

Структурата на глобалния контрол – това е пирамиди крадено от непоазанатоскрадено от непознато вътре в други пирамиди. Подобно на куклите-матрьошки, една кукла вътре в друга. Която и  организация да разгледате, вие ще видите, че тя е изградена на принципа на пирамидата. Стоящите  на по-ниските нива на пирамидата често нямат представа с какво се занимава организацията като цяло.

Те изпълняват своята работа и се крадено от непознатотдкрдадено от непознато връщат обратно вкъщи всеки ден, без да знаят как това, което правят, е  свързва с труда на другите, и прераства в нещо по-зловещо. Само малка част  на върха знае истината.

Така, малко хора могат да управляват хиляди в организацията за изпълнение на плана, за съществуването на който тези хиляди дори крадено от непоезнато крадено от непознаето не знаят. Това е глобална схема, с която се контролират милиарди.

И сега пак за рептилиите … Трудно е, разбира се, да се повярва във възможността за съществуването на „нечовеци“, но това, което наистина се случва в нашия свят, е  съвсем ненормално и не е напълно ясно, почти като фантастика.

крадено от непознастодкрадено оцт непознато

Интервюто на Айк  хвърля светлина върху много неща. И най-важното, в което е успял Айк – светът се замисли. Поддръжниците на неговата гледна точка сериозно се замислят за Новия Световен Ред.

В тази връзка е забавно да се спомене един интересен  „момент.“ Не толкова отдавна по една  руска  телевизия бе крадено от непознаатоскрадено от непознасто показан филм за това как след Втората световна война, КГБ търси палачи  измежду помощниците на   нацистите, „загубили се“ в родината си след отстъплението и победата над врага.

Един от полицаите, който е опожарил не едно село в района на Смоленск, КГБ  заловя чак  през 80-те години. Но изведнъж за него краденок от непокзнатоскрадено от непознато започват агресивно да се застъпват Рейгън и Тачър! Как така?

Говорителят казва: спасяват свой агент. Както се вижда от  снимките на този палач, на лицето му  крадено от непознатокакрйадено от непознато е   ясно видима характерната за хората – рептилии, според класификацията на Айк, сянка –  абсолютно същата като на снимките, представени в книгата му! Следователно може да се приеме,  че предателят не е просто агент, а е  свързан със  защитниците си по родствена линия.

Затова не е изненадващо, че много поддръжници крйа дено от непознатоскрадено от непознато на фюрера, включително „висококвалифицирани специалисти“ от Дахау и други лагери на смъртта, благополучно се преместват в чужбина, където си живеят добре и продължават да се занимават с „научна“ дейност. Анклавите на рептилските роднини са надеждна защита.

„Човеко-рептилиите“ са се установили в „безопасни“ страни от двете страни на Атлантическия океан (това крадено от непозанаттоцкрадено от непознато предполага наличие на международен център/щаб на „чуждите“). Следва да се отбележи, че тези държави са  станали икономически развити благодарение на външна намеса.

Рептилиите, които практически са превзели  планетата, са виновниците за разрушенията по света и нарастващата пропаст между бедни и богати.

(„Anonymous“: 0.1 % богаташи водят война срещу останалите 99.99 крадено от непозанатоекраденор от непознато %,

Планетата Земя: Богатите забогатяват с 500 хиляди щатски долара в минута

Богаташите са неограничени в жестокостта си

Световното богатство все по-жестоко се контролира от богаташите )

Те разделят и владеят. Днес техни „представители“ са сред всички човешки раси, и въпреки хаоса в международните отношения, политиката е строго регулирана. Благодарение крадено от непознато крадено от некпознтато на умелото манипулиране чрез  религиозни, морални и политически доктрини, се „заместват“ всички справедливи искания и се насочва „справедливият“ гняв  накъдето трябва.

Например, през Средновековието е функционирал  план „езичество-ерес“ – „кръстоносен поход“, а  в наше време – „джихад- тероризъм“ – „антитерористични войни“.

Методите практически не са се променили. Такъв  „дуализъм-радикализъм“ помага крадено от непойзнатоекрадено от непознадто на рептилиите да укрепват и разпространяват своята власт на планетата.

Световното господство, новия световен ред, всеобщо робство, властта на злото, властта на тъмнината, властта на смъртта и черната чума … Колко пъти през хилядолетията от устата на поети, пророци, учители, хората са чували за подобни  цели и стремежи?

За завладяване крадено от непознаатоакрцадено от непознато на света са  мечтали още атлантите. И макар в „Диалозите“ на Платон, „Тайната доктрина“ на Блаватска, „Атлантида“ на Донли, а също и Толкин,  да не се говори изрично за  „кралете – дракони“, то тенденцията е ясна: който може да „чете между редовете“,  лесно ще открие паралели с тезите  на Айк.

краденсо от непознатоскраденао от непознато

Убедително да опровергае Айк,  все още никой не е успял. Независимо от факта, че го критикуват злобно, много и често.

Първа част: Рептилиите срещу човечеството

крадерно от непознатоакрадено от непознцато

3 Replies to “Рептилиите срещу човечеството – II”

 1. Бай Ганьо

  Странно как никой не е могъл досега да опровергае Айк.
  Има някои теории, че самия той си е агент, който втълпява това което някой иска да почнем да вярваме.
  Но аз харесвам някои му теории, които се потвърждават и от други изследователи.
  Но това с рептилиите направо недообмислено.
  Правили планове с векове как да ни заробят и/или изтребят.
  Но не го направили преди 2-3 хиляди години, когато сме били малко на брой, а и без никакви технологични оръжия.
  Но искат да ни изтребят точно сега, когато имаме лазерни лъчи, изтребители, подводници с ядрени ракети и прочие… А и сме около 7-8 милиарда.
  Не ми се вярва да е така.
  Но пък вярвам, че групи богаташи искат да си останат богати и да имат много власт над другите. За целта образуват някаква сатаниска религия, която да контролира и самите тях. (ритуалите в Бохемската гора)

  • Виктор

   Ганьо, те са ни контролирали винаги, кой казва, че не са? Въпросът е, че наближава моментът да видим ясно какво става и тогава ще се отърсим много лесно от тях, ако не сме добре оковани. За това е цялата борба – час по-скоро да ни имплантират чипове за пълен контрол. И на тях не им е лесно – губят хилядолетния си гостоприемник, вече няма от кого да смучат енергия. За разлика от нас те състрадание и човечност не знаят какво е, така че са способни на всевъзможни жестокости. А и се хранят с по-тежките и нискочестотни човешки енергии, затова им трябваме нещастни, страдащи, уплашени, засрамени, виновни, смачкани. Религията дълго време им е вършела чудесна работа в това отношение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *