Рептилиите срещу човечеството

11168633В началото на 90-те години на Запад излезе „тежкарската“ книга – „Най-голямата тайна“. Авторът и Дейвид Айк твърди, че на Земята от  много дълго време заедно с хората живее  расата на човеко- рептилиите, които имат за цел да превземат планетата и да поробят човечеството. А  последните няколко десетилетия, според Айк, крадено от непотзнатодкррадено от непознато „разумните гущери“ са близо до осъществяването на това.

Следват откъси от известното интервю на Айк за списание „Leading Edge“:

„Моите изследвания показват,  че ако се върнете достатъчно назад във времето, вие ще откриете, че има много такива раси, които се преплитат с човечеството. Има една специфична група, която е все крадено от непозн атоткрадено от непознарто още активна във физическия свят. Това е расата на рептилиите – онези, които наричаме „Aнунаки“ (шумерски).

И аз не съм сам в това виждане. Д-р Д. А.  Хорн написа книгата „Извънземния произход на човечеството“ и прави същите изследвания, които аз направих,  въз основа на огромен брой древни и съвременни доказателства, краадено от непознатоекрардено от непознато които сочат, че тази връзка с влечугите се простира през хилядолетията до наши дни.

От планините на Кавказ и  местата, които ние наричаме Шумер и Вавилон, е излязла тази семейна  линия. Станало е кръстосване между човешката раса и тази рептилска група (в края на краищата тя мигрира в Египет, а крадено от непознатойкрадено отд непрознато след това в Рим и Лондон). Хибридите станали полубогове – посредници между боговете и човечеството, крале – змии.

Около 2200 г. пр. Хр.  в Египет се формира нещо, наречено Кралският двор на Дракона. Той има доста голяма сила и  днес, 4000 година по-късно, и се намира в Англия, който, по краденоц от непознатойкрадетно от непознато мое мнение, е епицентърът на световния контрол – епицентър на мрежата. Хибридите „влечуго-човек“ по различно време са управлявали в  Близкия и Средния изток, и в крайна сметка стават аристокрацията и кралските семейства на Европа.

Сега има само едно кралско семейство, останалите са били унищожени по време на преврати и революции, крадено от непрознатодкрадено от нйепознато или са отстранени от реалната власт по други причини. Най-малко,  това  кралско  семейство има различни имена. Уиндзърите са  една от тези линии.

Основната времева точка за експанзията е 1689 г., когато холандецът Уилям Оранжски, който е свързан с  всяка от сега живеещите  кралски фамилии в Европа, е   поставен  на краденйо от непознатоекрадено от недпознато трона на Англия.

„Мениджърите на отделенията (на “ контролираните  територии“ от двете страни на Атлантическия океан и в други земи) организират работата в техните семейства и във всяка страна, в съответствие с програмата: Рокфелер в Америка, Опенхаймер в Южна Африка …

Ако се изследва генеалогията на президентите  на Америка,  ще крадено от непознатойкраадено орт непознато бъдете изумени. Всички президентски избори,  като се започне от George Washington през 1789 г., са спечелени от „чистокръвни“ кандидати, а еталон е европейската кралска кръв. От 42 президенти преди Бил Клинтън, 33 са били генетично свързани с двама души – Алфред Велики, крал на Англия, и Шарлеман, монархът, управлявал територията крадено от непознйаторкрадедно от непознато на днешна Франция. 19 от тях са имали семейни връзки с английския крал Едуард III, роднина на принц Чарлз. И същото важи и за всички ключови позиции на власт навсякъде – едно и също  племе!

Дали това е семейство  банкери в САЩ или всяко друго. Да кажем, че Джордж Буш краденсо от непознатоекрадено от непокзнато и Барбара Буш излизат от една кръвна линия – линията Пиърс (наричана по-рано Персия), едно от най-аристократичните семейства на Великобритания, процъфтяващо и до днес. Дж.  Буш е роднина на Карл Велики и Алфред Велики, а  също и на Франклин Делано Рузвелт.

Идеята, че всеки може да стане президент – просто не е вярна.

Ако се върнете  две поколения назад, според изследването, можем да  видим:

Прескот Буш е бил член на Обществоето на Черепа и кръстосаните кости крадено отр непознеатоекрадено от непознато в Йейлския университет и е участвал в различни политически маневри. В следващото поколение ще видите Джордж, който е готвен от раждането му и възпитавана като носител на властта. Той става шеф на ЦРУ, вице и после и  президент. Той е начело на Републиканската партия по време на Уотъргейт. Бил е кра дено от непознатойкр адено от непознато посланик на ООН и   неофициалният посланик в Китай. Всички тези позиции са ключови.

Джед Буш пък става губернатор на Флорида.

Според Книгата на Перовете Бърк, дори и по официална генеалогия, Клинтън е генетично свързан с Уиндзор, както и с всеки шотландски монарх, крал Хенри III и Робърт I – крал крадено от нсепознатоткрадцено от непознато на Франция. Клинтън идва от семейство Рокфелер  преди едно поколение, което е ясно обяснение защо така нареченото “ момче от улицата от Арканзас“ получава стипендия Рода в  университета в Оксфорд, която се дава само на представители на елита. В много ранна възраст  Клинтън става губернатор на Арканзас, който всички считат краденао ота непознатоекрадено от непознато за щата на Рокфелерите. След това той става президент на Съединените щати.

През май 1998 г. се запознах с 12 различни хора от различни кръгове (от бизнесмени, работещи в швейцарски банки, до телевизионни служители), който ми казват  едно и също нещо: те са виждали хора, които са във  властта, пред крадено от анепознатоакрадено от непознатоа тях да  се превръщат  в рептилии, и след това отново в хората. Как да се обясни това?

Съществуват някои честотни полета, в които им е много по-трудно да запазят  човешката си  форма. Мисля, че съзнанието на хората за кратко се превключва към тази енергия от време на време. И тогава крадено ота непознаторкрадено от непйознато хората виждат влечугите.

Във Ванкувър към мен се приближи една бизнес – дама. Тя имала връзка с мъж, който  докато  правил секс променил своя  образ на  човек във влечуго. Можете ли да си представите шока и? И потокът с тези  истории не спира. Свидетелите на тези  трансформации са много.

В крадено ота непозанатоскрадено от непознато книгата на  К. О’Брайън „Трансформацията на Америка“ се описва случката как Дж.  Буш говори за това , че те са извънземна цивилизация, която превзема  планетата и никой не забелязва това. Той също така е заявил, че те идват от далечния космос.  O’ Брайън пише, че е виждала много американски политици крадено от непознаатоккраденцо от непознато да се превръщат във влечуги. Сред тях е и Дж. Буш. Тя също така разказва историята на Мигел де ла Мадрид, президент на Мексико през 80-те години. Той и разказал за расата игуани и също се превърнал  в такава игуана.

А един млад човек ми се обади в офиса и крадено от непознатоакрадеано от непознацто каза, „Можете ли да обясните защо хора като Буш, Кисинджър и Горбачов се превръщат във влечуги, когато ги гледам по телевизията?“ И си помислих: „Да, аз знам защо.“

Това, което наричаме Нов световен ред, е  план на тези рептилии. Те искат да се създадат хаос в света, като са включили крадено от непознатоецкрадено от неп ознато в  програмата си и мащабни войни. Т.е. структура на световно правителство, световна централна банка, световна валута, система  за електронно банкиране, липса на пари в брой, хора с  имплантирани чипове и световна армия.

Следва.

Втора част:

Рептилиите срещу човечеството – II

крадрено от непознатоцкрадено отс непознато краденоа от непаознатоцкрадено от непознато

One Reply to “Рептилиите срещу човечеството”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *