В НЛО долитат … нашите потомци?

Съвременните физици смятат, че тунелите, които съществуват между световете, както и способността да се пътува през времето, не са изобретения на научната фантастика, а реалност.

Нека си представим, че ние живеем в един двуизмерен свят: нещо като плосък лист хартия, на който всичко е плоско, включително и ние. Да предположи, че точки A и B се намират на разстояние един милион километра. Това голямо разстояние, нали? Но ако се огъне този лист хартия така, че двете точки да са възможно най-близо, разстоянието между тях може да се окаже нула!
pic-220220151903012
Възможно ли е да се „огъва“ по този начин и нашият свят? Оказва се, да. Това означава, че и в него такива отдалечени точки могат да се приближат- да се направи между тях тунел. Това е същата „дупка“, в пространството, която прави възможно пътуването в пространство-времето.

Според някои уфолози, нашата цивилизация ще реши проблема с пътуването чрез такава „дупка“. Доказателство за това са многото случаи с НЛО! Според една от хипотезите, тези неидентифицирани обекти се пилотират от нашите потомци, които са овладели начина за пътуване във времето с помощта на „дупка“. Миналото (т.е., нашето настояще) те посещават с изследователски или туристически цели.

Това се подкрепя от следните факти. Като правило, тези НЛО се опитват да останат незабелязани, тъй като всяка промяна в в настоящето има значение за бъдещето, откъдето идват тези „гости“.

А сега нека си припомним как е прието да се изобразяват извънземните. Те имат голяма глава, тънко тяло, странен цвят на кожата и големи очи. Някои антрополози вярват, че така ще изглеждат хората след векове.

И най-накрая – НЛО са били „свидетели“ на много важни исторически събития, случили се на Земята. Те са наблюдавани по време на военни битки, аварията в Чернобил, и редица други бедствия. Спомнете си, например, падането на метеорита в Челябинск. Видеозаписът кара експертите да твърдят, че в ситуацията се е намесил чужд обект и още във въздуха е разбил болида. Уфолози смятат, че така нашите потомци се опитват да ни защитят, и затова понякога се намесват в хода на събитията.

На представителите на официалната наука, които не признават явлението НЛО трябва да се напомни: тунелите между световете доскоро също се считаха за фантастика.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *