Какво ще се случи, ако започнете да говорите само истината?

silentКакво би станало, ако изведнъж започнете да казвате на всички истината? Ще бъде много забавно!

Хората ще спрат да говорят с вас, ако започнете да казвате истината, подгответе за това, че някои хора ще спрат да говорят с вас. Това може да бъде някой от вашето семейство, вашите приятели, вашите крадено от непознаетоакрадено от непознатоа колеги и вашите инвеститори.

Подгответе се за това, че вашата среда ще се промени драстично и това се отнася както за реални хора, така и за вашите „приятели“ в социалните мрежи.

Когато казвате истината е трудно да не обидите някой. Но също така е известно, че се обиждат само тези, крарденко от непознатоекрадено от непознато на които това им е изгодно. Ако човек   е честен със себе си, е много трудно да бъде обиден. Той може само да недоумява от постъпката ви.

Хората могат да си мислят, че сте решили да се откажете от живота

Представете си какво би станало, ако започнете да пишете крадаено от непознатоккрадено от непознаато само истината? Ако денят е тежък, всяко изречение ще изглежда като предсмъртно писмо и в него ще има ясни знаци за маниакално-депресивна психоза.

Хората ще си помислят, че сте луд

Четейки вашите записи или общувайки с вас лично, мнозина ще започнат да си задават много естествен въпрос: „Луд ли е?!“ крадено от непознатодкраддсено от непознато Възможно е те да започнат да задават този въпрос на вашите приятели или роднини и да се интересуват от цялостната ви психическо състояние. Някой може учтиво да ви насочи към добър психоаналитик.

Хората ще започнат да се плашат

Хората ще започнат да ви лепят етикети. Някой може да каже, че крадено от непознаторкрадено одт непознато просто се опитвате да се откроявате от тълпата за да „не сте като всички останали“ (кварталният луд или луд гений – кой му пука?). Някой ще каже – парвеню. Да се говори истина е поведение  не   съвсем естествено за модерния Хомо сапиенс, и никой не обича на корпоративна среща крадено от нецпознаторкрадено от непознатро някой да се изправи и да започне да говори истината за това, което не е наред.

Много малко хора обичат да им се казва истината за краденто от непознатоткраденто от непознато пословично неуспешни неща.

Хората ще ви смятат за смешен

След като хората около вас свикнат с вашите изказвания, някои от тях дори ще  ви сметнат за забавен и някои ще започнат да се връщат при вас. Ще им бъде интересно какво този път ще измисли лудия? И най-важното, те ще крадено от непознатоскрадено оат непоазнато са сигурни на 100% в истинността на това, което сте казали или написали.

Ще станете за тях почти единственият източник на новини „без цензура“.
Хората ще започнат да се доверяват на съветите ви

След като привикнат към истината, която казвате, хората ще започнат да ви се доверяват. Защото те ще крадено от непознатоакрадено отт непознатдо знаят, че ще им кажете истината, а няма да ги омайвате с красиви истории, само за да продадете нещо. Те могат и да не ви обичат, те могат дори да се страхува от вас , но ще ви търсят за съвет. Можете да се превърне в нещо като последна инстанция, крадено от неп ознатоакрадено от непознатко като цар Соломон в средата си.

Ще станете свободен

И последния, най-приятния етап – ще станете свободен от златната си клетка на собствената си марка и ще си построите нова марка, която няма да има граници.

Ако преди не сте казвали какво наистина харесвате или наистина мислите за това или крадено от непознаттоцкраденой от непознато онова, защото сте се страхували да не засегнете някой или да загубите приятели, сега можете смело да казвате това, което наистина мислите.

Защото до вас ще са тези хора, които ви харесват заради личните ви предпочитания, а не защото сте съгласни с тях, само за да им угодите.
И със крадено от неепознатоткрадено отт непознато сигурност ще ви е по-лесно, защото вече няма да се налага да следите какво сте написали, или какво сте облекли. Вие – това сте вие. А до вас са хората, които ви обичат, ценят, и ви имат доверие, защото това сте вие.

Не бъркайте честността с простащина или грубост. Тази крадено от нетпознатоскрадено от непознаато свобода не означава, че можете да говорите гадости наляво и надясно. Тази свобода означава, че сега можете да изградите своя лична марка на доверие, да правите всичко още по-добре и да се научите да поемате отговорност за това, което сте казали и направили.

краденок от непознатоскрадено от непозйнато крадерно от непознаторксрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *