Ще разкаже ли за извънземните президентът Хилъри Клинтън? – 2

… С една дума сегашният президент, отличил се на „извънземния фронт“, в крайна сметка огорчи уфолозите – абсолютно нищо не направи за тях. Въпреки, че имаха очакване. Както и предшествениците му, които не се поколебаха да използват извънземните в президентската надпревара. И с право. Всъщност проучванията показват: почти 55 процента крадено от непознатотткрадено от непознатор от американците вярват в НЛО, а 15 на сто са ги виждали лично. Това е сериозен изборен резерв.

Уви, като президенти, кандидатите веднага загубват  интерес към извънземните тайни. Или не са били свободни да се разпореждат с тях?

Впрочем

Да обещаеш –  не значи да направиш: кратка история на „контактите крадено от непознато крадено от непозенато с извънземни“ на американските президенти

Бъдещите президенти на САЩ,  като се почне с Джералд Форд, изразяват намерение да „се справят с НЛО.“ Той казва: „… американският народ имат право на пълно разследване и обяснение,     на това,  направено до сега от ВВС … предлагам на Комитета по наука и астронавтика или крадено от непознатоцкраадено отц непознато на Комитета за въоръжените сили в  Камарата на представителите, да включат в дневния ред на заседанието точка за НЛО … “

По време на президентската кампания Джими Картър уверява: „Аз ще направя така, че цялата информация за НЛО, която има  нашата страна, да стане достъпна  на обществеността и учените. Убеден крадено от непозна тоткрадекно от непознато съм, че НЛО съществуват … „.

Картър  удържа на думата си само отчасти-  уфолозите получават достъп до разсекретените документи, но далеч не до всички. Самият Картър никога не е скривал, че  лично е бил свидетел на НЛО. Въпреки че отдавна – 6-ти януари 1969 г. Тогава, казва той, се появи  крадено от неспознатоакрадено от кнепознато в небето „най-дяволското нещо от всичко, което съм виждал.“ Обектът е  „голям, много светъл, с променящ се цвят.“

Баща и син Буш публично се заклеват, че ще се оправят с  извънземните на един и същ човек – уфолога  Charles Huffer. По време на предизборните им кампании той пита: „Смятате ли крадено тот непознатоакрадено от некпознато да кажете на хората истината за НЛО?“ Информационни агенции и телевизионни компании, след това се фокусират върху това . Особено на  думите на Джордж У. Буш: „Разбира се!  Той (сочи  Дик Чейни) ще се занимае с това на първо място –  има пълното право.!“.

крадено отк непознатоцкррадено от непознато

В интернет все още се разнасят невероятни снимки, на които зад Джордж У. Буш надзърта истински извънземен. Шега? Разследването показва, че кадрите са взети от истински телевизионен репортаж, сниман  на  31 август крадено от непознатоккрадеено оат непознато 2007 г. по време на пресконференция в Белия дом от  няколко телевизионни станции, включително CNN.

Според експерти, най-вероятно в кадър е попаднало отражението на някакъв обект, приличащ на извънземен. Но не се знае и досега какъв е този обект.

17217568 63317111

А ето каква информация е открил известният руски уфолог крадено от непознатоккраденсо от непаознато Michael Gerstein за Бил Клинтън. На 30 ноември 1995 той е на официално посещение в Северна Ирландия. Говорейки в Белфаст, той първо благодарил на ирландските  деца, изпратили му хиляди писма, а след това изведнъж казва, че иска да отговори на въпроса на едно момче:

„Райън, ако в момента си в крадено от непознаторкрадено от нсепознатот публиката, ето моят отговор. Не, доколкото ми е известно, извънземен кораб не се е разбивал в Розуел през 1947. Райън, ако Военновъздушните сили на САЩ са взели телата на извънземни, то те не са ми казали нищо. И аз също искам да знам. “

Изглежда, че Клинтън наистина се интересува крадено от непознаторкраденоц от непойзнато от събитията от 1947. По време на разследването по делото  Моника Люински прокурорът  Кенет Стар, който описва книгите в Овалния кабинет, попада на книгата на уфолозите Ръндъл и Шмидт за инцидента в Розуел.

Като президент Бил Клинтън наредил на помощника си  Werner Habellu да разбере  „кой е убил Кенеди, и крадено аот непознаторкрадено от непозна то каква  действителност е ситуацията с НЛО.  Но дали е  получил  отговорите на тези въпроси, не казва никога.

Уфолози са изчислили, че по време на управлението на Клинтън и съпругата му Хилъри , те 26 пъти са споменавали извънземни в изказванията си.

Клинтън не са се поколебавали да го изобразяват до крадено от непознато кр адено от непознацто извънземни. Шега, разбира се. Но във всяка шега, както се казва,  има известна истина …

Сега остава да видим и Хилъри.

Ще разкаже ли за извънземните президентът Хилъри Клинтън?

кра дено от снепознато крадено от непознато

One Reply to “Ще разкаже ли за извънземните президентът Хилъри Клинтън? – 2”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *