Ще разкаже ли за извънземните президентът Хилъри Клинтън?

Ще разкаже ли  Хилъри Клинтън, която  отдавна се интересува от извънземни, цялата истина за тях? Желание  има. Или поне имаше.

Хилъри Клинтън обяви, че навлиза в президентската надпревара. С което заинтригува уфолозите, които си помислиха, че може би те скоро  най-накрая ще  научат  истината за извънземните. И да потвърдят подозренията си, че извънземните са отдавна тук. И си сътрудничат  с правителството на САЩ.

Надеждите, че Хилъри ще разкрие тайни, които криеха  нейните  предшественици, се основат на факта, че тя отдавна се интересува  от НЛО. Това означава, че съпругата на Бил Клинтън всъщност е уфолог. Тя е  приятел с милиардера Лоурънс Рокфелер (Лорънс Рокфелер), който многократно се е обръщал към  Белия дом с искане за разсекретяване на правителствени  материали за НЛО.

hilari-kl

 През 1995 г. те заедно създават фонд, чиято цел е да се установи, какво властите крият.  Двамата ги призоваха да призная, че през 1947 г. в Розуел се е разбила „чиния“ на извънземни. Но нищо сензационно в крайна сметка не се изясни. Така че може би, ставайки президент, г-жа Клинтън най-сетне ще  постигне това, което иска – тя ще трябва само да се разпореди.

Между другото, снимката, на  която Хилъри Клинтън се разхожда с Лоурънс Рокфелер, е много забележителна. Хилъри притиска към гърдите си книгата „Сами ли сме?“ на професор Пол Дейвис (Paul Davies) – астробиолог в Университета на Аризона (Arizona State University), който вярва, че извънземните съществуват.

Авторът на книгата професор Пол Дейвис твърди, че извънземните съществуват. Освен всичко останало професорът е  известен със своята загриженост във връзка с реакцията на представителите на световните религии, изведнъж разбрали за предстояща среща   с братята по разум. Преди няколко години той прогнозира, че извънземните ще създадат сериозни богословски  проблем – поне за християнството.

Според професора, присъствието на извънземни предполага следното: необходимост от увеличаване на броя на Исус – по една планета за всеки Божи Син, или да измислят сериозна причина защо само човечеството е удостоен с особено внимание от Господ.

Както уфолог на уфолог

В предизборния щаб на Хилъри Клинтън влезе  видният уфолог  – Джон Подеста. В периода  1997-2001 г. работи като заместник-директор и началник на кабинета на Белия дом. И  прави опити да разсекретяването на документите за НЛО.

Докато президентската библиотека на Клинтън в Арканзас е засипана с въпроси за извънземни и тайнта база Зона 51, където както се говори, се намират  извънземни,  оказали съдействие на правителството на САЩ. Коментирайки исканията,  Подеста отговаря с фразата от телевизионния сериал „Досиетата Х“ : „Истината е някъде там“

Джон Подеста, съветник на г-жа Клинтън редовно е съветвал  президентите на САЩ да решат проблема с извънземните

 podesta

През 2002 г., след като напусна администрацията на Клинтън, Подеста направи гръмко изявление като публично настоя Пентагонът да признае за контактите с извънземни и да разкаже за тях.

– Това трябва да се направи, – обясни той. – Американците са в състояние да приемат истината.

Пентагонът не се вслуша.

От януари 2014 г. Подеста е съветник на Барак Обама. И когато наскоро премина при Хилъри, след това написа в своя Twitter: да, много ми е досадно да осъзнавам, че Белият дом отказва да оповести на американците документите, свързани с НЛО и извънземни.

Надявал се на Обама. Но той не пожелал

Подеста от 2008 г. многократно призовава сегашния президент Барак Обама да накара ЦРУ и военните да разкажат за извънземните.

– Обама трябва да получи от военните и ръководителите на разузнавателните служби пълен доклад за извънземното присъствие на Земята – подкрепи Подеста колегата му адвокат Стивън Бапсет. – Той трябва да окаже натиск върху новия Конгрес, и той веднага да започне изслушвания, да изследва доказателствата и свидетелските показания на правителствени свидетели. Президентът сам е длъжен да признае официално факта за извънземното присъствие пред американския народ, и да разсекрети за мирно използване извънземните технологии.

Обама не призна, но бе заподозрян в косвени връзки с НЛО. Например „летяща чиния“ долетя на встъпването му в длъжност през 2009 година. И попадна в обективите на камерите на няколко информационни агенции.

На инагурацията на Обама долетя НЛО

obama

През 2011 г. Белият дом изпраща поздравителни картички – за Рождество. Една от тях получава жена от Северна Дакота. Именно тя забелязва НЛО на снимката, която става основа за картичката.

Поздравителна картичка от Обама с НЛО

91866125

През 2012 г., по време на конференция във Вашингтон сред охраната на Обама е забелязан странен субект, който прилича на извънземен. По време на речта на Обама се появява автентично копие на извънземен.

 55291037

Следва.

Ще разкаже ли за извънземните президентът Хилъри Клинтън? – 2

Related Posts

2 thoughts on “Ще разкаже ли за извънземните президентът Хилъри Клинтън?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *