Световната конспирация и извънземните – 2

600253-251710_pПобедният марш на Обединеното кралство и впоследствие пълно господство над моретата, не престава да учудва  и до сега.

Как страна, която има малко нейна територия може да създаде такъв флот? Или за победите може да са допринесли някакви по-мощни оръжия, отколкото са оръдията с каменни и чугунени снаряди? Именно с превръщането на Великобритания в център на световната търговия започва глобалният процес на контрол върху политическия живот на планетата.

Водената от агресивни рептили държава винаги води политика на постепенно проникване във всички сфери на живота на своите конкуренти, като по този начин постепенно ги прави безвредни.

Когато тяхното влияние се разпространява в целия европейски континент, тя активно започва колонизацията на други континенти, но да направи същото и в източния вектор не успява.

Това обяснява противопоставянето срещу политиката на Москва , и то по всяко време, като в допетровата Русия, така и след това. Ако с Индия, Африка или Америка, не е имало проблем, защото климатичната зона е особено  подходяща  за съществуването на тези студенокръвни същества, то   суровият руски климат не допринася за това.

Чрез подкупи се внедряват верни хора в държавните структури, но да се подчини напълно управляващия елит и по този начин да се получи достъп до огромните природни ресурси, не се получава. Това донякъде обяснява и създаването на пречки пред Русия да получи достъп до  напреднали технологии.

 

Достатъчно е да си припомним първата и втората световни войни, във всяка от тях Великобритания се опитва да помага само номинално. По време на Втората световна британците дълго време не откриват втори фронт, макар че пред лицето на заплахата е трябвало да го направят в първите дни след нападението на Русия.

С увереност може да се каже, че по-късно рептилите решават да прехвърлят центъра си за управление на северноамериканския материк. Именно в края на ХIХ век започва бързото развитие в Съединените щати, каквото не се наблюдава дори и във Великобритания, въпреки че е първа цигулка в света.

Изследователи и експерти казват, че въпреки разстоянието от хиляди километри и получаването на независимост, в действителност заповедите в САЩ продължават да идват от Лондон. Това обяснява странното съвпадение на интереси във всички военни кампании.

Слуховете за правителство в сянка, което има за цел тотална глобализация, вече е невъзможно да се заглушат. В тази връзка специалните служби на тези страни редовно организират различни бедствия, за да отвличат вниманието на обществото и трябва да се каже, че те успяват.

В легендарната МИ6 не може да не са предвидили бунтовете в столицата на страната през лятото на 2011 г. Въпреки привидната си  чудовищност тези събития са с малък брой жертви – 35 души са ранени и един е бил убит, което по-скоро прилича на постановка.

Същото може да се каже и за терористичната атака в Ню Йорк през 2001 г.
Анализатори отбелязват и още едно съвпадение- в последно време значително се увеличи броят на свидетелствата за контакти с извънземни, което особено контрастира с данните, получени преди половин век. Тогава такива наблюдения са рядкост и главно могат да се видят редки устни показания или кинокадри с много лошо качество.

През последните десет години броят на заснетите в небето НЛО се увеличи в пъти, а по-голямата част от случаите се падат на САЩ и Великобритания. Създава се впечатлението, че тази демонстрация е умишлена за да се отклони вниманието.

Въпреки позиционирането си като опора на демокрацията и независимост на пресата, в действителност, в САЩ, Великобритания и други европейски страни, свободата на изразяване в действителност е силно ограничена.

Тези, които се опитват да протестират срещу глобализацията и да кажат истината на света, или изчезват или са подложени на охулване от медиите,  лоялни към правителствата на рептилите.

Редовните протести на мирни граждани срещу глобализацията в навечерието на всеки икономически форум, се разпръскват безцеремонно под предлог създаване на сигурност, но отдавна е очевидно, че административни граници не само между държавите, но дори и между континентите,  съществуват само във въображението.

 

Първа част:

Световната конспирация и извънземните

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *