Световната конспирация и извънземните

ACF656-650x510Много изследователи все още се мъчат с въпроса за изчезване на динозаврите. Сега ние откриваме само няколко скелети, а в действителност по време на юрски период вида влечуги процъфтява при  невероятно разнообразие. Ако се следва теорията на Дарвин, то всеки вид трябва да достигне най-високата точка на своето развитие – появата на разумно същество.

Изследователите смятат, че рептилоидите са заселили планетата, пристигайки от космоса, и именно те създават разнообразието от влечуги, за което помага топлият климат. Но катаклизъм довежда до смяна на полюсите, и като резултат последвала глобална катастрофа, заради което рептилоидите загубват контрол над Земята.

Спасилите се представители на расата се връщат в пояса на Орион, за известно време, докато на планетата се възстановят нормалните климатични условия, но не са очаквали, че ще се появи конкурент – човек. Когато се върнали и намерили доста напреднала раса, извънземните вземат решение да контролират някои от цивилизации, а за да бъдат сигурни, започват да поставят начело свои помощници, имащи прилики с хората.

Учените са проследили много точно сменящите се на  планетата известни цивилизацио. Със сигурност може да се каже, че до упадъка на всяка една от тях, те са оглавявани именно от рептилоидни извънземни. Древноегипетската, шумерската, маите и други – всички те  са изповядвали поклонение към много богове, които са дошли от небето.

Запазени източници сочат, че боговете са пътували в огнени колесници и са се появявали и изчезвали,  обгърнати от огън и дим. Древните индийски текстове описват дори специфични модели на колесници, наречени „Вивани“, и те са могли да се движат както в пространството, така и във времето. Имайки такива технологии в ръцете си, расата на рептилодите спокойно е могла да напусне Земята заради влошаващите се условия и понижаване на температурата.

Древните текстове описват още една особеност на боговете – синя кръв, благодарение на която те могат да живеят до няколко хиляди години. Този ефект се обяснява с присъствието в кръвта им не на желязо, както е случаят при бозайниците, а на мед.

Този метал не може така активно да се свързва с кислородни молекули като желязото, като по този начин се забавя обмяната на веществата и следователно се увеличава и животът. Изразът „синя кръв“ отдавна се прилага за аристократите и има далеч не средновековен произход.

Най-вероятно началото на неговото използване се отнася до първата династия на фараоните в древен Египет, които също са рептилоиди и в тяхната кръвоносна система е циркулирала течност с такъв цвят. Може да се предположи, че влечугите не са изчезнали, а в действителност винаги да са присъствали и присъстват сред нас, заемайки висши ръководни длъжности в държавите, като по този начин контролират човечеството.

Не трябва да забравяме, че по-късно  със синята кръв е свързано споменаването на всички европейски монарси, и като  проследили родословното им дърво, учените   установили, че много от владетелите на Средновековието имат много по-дълбоки корени,  древността на които да се проследи окончателно е невъзможно.

Това предполага, че генетично те са рептилоиди, а центърът на управлението е Обединеното кралство. Преди нормандското нашествие тези земи са били под властта на хората, обаче дошлите от континента войски бързо ги превръщат в подвластна територия, където е и решено да се създаде център за управление –  първо на континента, и след това и на цялата планета.

Изследователите смятат, че изборът на Британските острови е заради това, че се намират в  специално  геомагнитно  поле, което позволява да се изгради порталът за придвижване в пространството, наречен Стоунхендж. По-късно съоръжението е изоставено, но и до днес поразява  въображението със своята монументалност, а  уфолози регистрират постоянно и аномално поведение на електронни измервателни уреди.

След като Обединеното кралство е било избрано за  основна база за извънземните, то  започва   триумфално да завладява света. Отделно трябва да си спомним и за  британските монарси, като много от тях дори външно са приличали на  влечуги, като сестрите Елизабет и Мария Тюдор.

Това са били последните представители на един от най-древните родове, а освен това, е известно, че Елизабет е използвала много руж, поради което лицето й имало бял цвят. Може да се каже, че по този начин тя се е опитвала да прикрие прекалено синия цвят, вероятно проявил се  поради мутации в организма.

Следва.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *