Джералд Селенте: Комплекти за оцеляване ще има във всяка голяма банка в САЩ (видео)

selenteМинистерството на финансите на САЩ планира да поръча комплекти за оцеляването за всички свои служители, които отговарят за федералната банкова система, съобщава prepperfortress.com.

Авариен комплект ще бъде предоставен на всеки служител на Службата за контрол на парите, която прави мониторинг на банковата дейност на територията на страната. Този комплект включва голям арсенал: от средства за пречистване на вода до слънчеви одеяла.

Комплектът трябва да се намира специални пакети или раници, в които могат да се поберат всички необходими елементи, включително и комплект за първа помощ с 33 различни видове лекарства и превързочни материали.

Съдържанието на комплекта е строго определени и съдържа всичко, което може да потрябва в случай на извънредна ситуация – от природни бедствия до ядрена атака и вирусни епидемии.

С комплект за оцеляване ще бъдат снабдени всички най-големи банки в САЩ, включително Bank of America, American Express Bank, BMO Financial Corp., Capitol One Financial Corporation, Citigroup, Inc., JPMorgan Chase & Company, and Wells Fargo.

Тези комплекти също така ще бъдат доставени в офисите на Службата за контрол на парите в цялата страна, в която работят около 3800 служители, всеки от които ще получи комплект за оцеляване.

Защо Министерството на финансите поръчва комплекта за оцеляване все още не е ясно. Обикновено с покупката на тези комплекти се занимават други ведомства. Договори за комплекти за оцеляване, като правило, се сключват от военните, службите за сигурност и поддържането на реда, като ФБР.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *