Фотограф засне странни НЛО, маскирани като ято птици (видео)

83615556В Испания фотограф е заснел група от странни летящи апарати, които били маскирани като птици. Фотографът от Ирландия Карл Дженингс е споделил своите необичайни снимки с Mirror. Според Чарлз, той е направил снимките на 27 октомври 2014 г. в центъра на Мадрид.

Той твърди, че снимките не са монтаж. Според него, той е заснел 14, приличащи на птици неидентифицирани обекти, но е абсолютно сигурен, че не са били нито птици, нито самолети.

63126234 87334257

Карл е наблюдавал тези обекти в продължение на 90 секунди, преди да изчезнат зад високите сгради. Обектите, казва той, са се въртели около хоризонталната си от, а някои от тях излъчвали много ярка светлина. НЛО не издавали никакъв шум, крилете им не са се движели.

Според предположенията на фотографа, флотилията се е намирала на височина от 8 км. Той отбелязва също, че са били с дължина 3,5 – 4 метра.

Източникът пише, че свидетелят е разговарял с различни експерти и всички те са се съгласили, че обектите на снимката не са птици.

Интересното е, че на 26 януари 2013 г. Мигел Агила е заснел в небето над Мексико подобно ято „птици“ . Очевидецът твърди, че някои от тези обекти излъчвали луминесцентни сияние, както и в горния случай. Мигел първоначално си помислил, че флотилията е ято птици, но после разбрал, че е наблюдавал НЛО.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *