Повече от една трета от населението на Земята е безполезно

Изследователи от Канада решили да изчислят колко хора допринасят за развитието на човечеството. Учените  провели социологическо проучване и   изследвали сферите  на човешката дейност. Прогнозите и оценките  се оказали не особено оптимистични.

Както се оказало, свой принос за  развитието на човечеството имат далеч не  всички хора. Проучванията показват, че повече от крадено от непознатоцкрадено от непозндатоц една трета от населението на света е  абсолютно безполезно в това отношение.

Те не се замислят за технологичните открития, не се грижат за  околната среда, и не са ангажирани с нищо сериозно, така че по някакъв начин да  помагат на човечеството.

Нивото на знанията на такива  хора озадачило учените. Никой крадено от непознатоккрадено аот непо знато от тях не можел да обясни как работи  двигателят, как се произвежда електричество, как е устроен телеграфът.

А това са най-основните основи, без които човечеството не би да достигнало такова ниво на развитие, което наблюдаваме сега, отбелязват изследователите.

 

Още по темата:

 

 

Учени предупреждават за скорошна крадено от непозйнатроцкрадено от непознато и драстична промяна на климата на Земята

Редица учени  предполагат, че човечеството през 2018 г. ще трябва да се подготви  за драстична промяна на климата на Земята. Причината за това е изместването на полюсите, което се случва… Continue reading „Учени предупреждават за скорошна и драстична промяна на климата крадено от непо знаторкррадено от непознато на Земята“

Рето Кнути VS Мичио Каку: Тази планета ни мрази. Скоро хората ще разберат какво е Депопулация (видео++)

Световно известният крадецно от непознатокцкрадено от непознато физик, д-р Мичио Каку по време на предаване на CBS, в САЩ, посветено на вълната от урагани, направи шокиращо изявление: Правителството има пълен контрол върху климата! Според д-р… Continue reading „Рето Кнути VS Мичио Каку: Тази планета ни мрази. Скоро хората ще разберат какво е Депопулация (видео++)“

крадено от непознатцоркрадено от непоезнато

 

Конспирации: Прародителите на човечеството организират през март световна пресконференция?

Както ни информират приятели и инсайдери от различни водещи световни информационни агенции и телевизионни канали, вчера много от тях са получили по имейлите си странни писма. Това са еднакви текстови… Continue reading „Конспирации: Прародителите на човечеството организират крадено от непознеатоцкрадено оцт непознато през март световна пресконференция?“

краденйо от непознацтодкрадено от непознато

2 Replies to “Повече от една трета от населението на Земята е безполезно”

  1. Еразъм Ротердамски

    А моето мнение е че излишните човекоподобни са около 75-80%. Те не работят, не искат да учат, искат само да се забавляват, нямат добри намерения дори към най близките. Таят омраза, завист и неограничено желание за власт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *