Президентите на САЩ и НЛО: Секретната история с извънземните – от Рузвелт до Oбама!

Всички президенти на САЩ, като се започне с  Франклин Делано Рузвелт до наши дни, са имали информация, че Земята е посещавана от извънземни. Но  истината за тези посещения е била скрита от света.

Подобни твърдения има  в книгата „Президентите и НЛО: Тайната история от FDR до  Oбама“, която е написана от уфолога  Лари Холкомб. Интересно е, че изследванията му се  появиха в момент, когато дори и Елън Стофан, главен съветник на администратора на НАСА Чарлз Болдън по  изследователски програми, планиране и инвестиции, каза, че има убедителни признаци за съществуването на извънземен живот, които ще бъдат потвърдени в следващите 10 години. Затова  не е изненадващо, че някои ентусиасти вече са настроени за  това, че  прословутото „запознаване с извънземни“ ще се случи съвсем скоро.

„НЛО – това не е измислица, и  сега никой разумен човек не може да го отрече,“ – казва Холкомб. Той подчерта, че американските президенти никога не са признавали съществуването на извънземен живот и всички тези контакти. Все пак, това не означава, че те не са наясно.

По-специално Холкомб, подобно на други уфолози, е  сигурен, че инцидентът  през 1942 г. и по-късно получил звучното име „Битката за Лос Анджелис“, не е бил  фалшива тревога – противовъздушната отбрана, по негово мнение, наистина поразява НЛО,  който катастрофира и попада в ръцете на военните. Така че този инцидент е бил известен на Рузвелт, като върховен главнокомандващ, и на всичките му наследници. А за   Рузвелт се твърди, че е поставил на  доклада гриф  „Строго секретно“ с надеждата, че изследването  ще позволи в  извънземния кораб  да се намери нещо, което може да осигури непобедимост  на армията на САЩ.

Въпреки това никакво  „супероръжие“ не е намерено,  но данни за НЛО така и не са публикувани. Никаква  официална информация не изтича в  медиите и за това, че неидентифицирани кораби са забелязани в  небето и при наследника на  FDR – Хари Труман. А  неговият наследник Дуайт Айзенхауер въобще  забранява да се публикува каквато и да е информация, свързана с „летяща чиния“, разбила се  през 1947 г.недалеч от Розуел, Ню Мексико.

Друг изследовател на НЛО, Timothy Good, твърди в книгата си «Above Top Secret», че в действителност три пъти президентът Айзенхауер се е  срещал с извънземни, които са се намирали в  различни обекти на  Военновъздушните сили, включително и в  Холоман,  Ню Мексико. И че тогава той от името на страната си и на цялото човечество сключва  мирен договор със извънземните от расата на „сивите“.

Следва.

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

 Президентите и НЛО: Тайната история от FDR до Oбама – 2

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *