Странни шумове се чуват по целия свят вече 10 години, но никой не може да ги обясни (видео)

28BD2E9100000578-3084260-image-a-20_1431784374372 Мистериозен шум, идващ от небето, продължава да озадачава хората по целия свят, и не позволява на хиляди хора да спят през нощта, съобщава dailymail.co.uk.

Звучащите като духов оркестър звуци са записани на видео. Такива звуци се чуват от Канада до Украйна, САЩ, Германия и Беларус. Те показват, че нещо странно се случва около нас.

И тези зловещи звуци постоянно се чуват навсякъде по различно време и на различни места вече почти десетилетие.

Първото видео публикувано на YouTube, в кое то са записани странни, неземни звуци, се появи през 2008 година. Тогава потребител от Гомел, Беларус записва странни звуци, идващи от небето.

През същата година, друг анонимен потребител споделя „оглушителни“ звуци, за които твърди, че не са „измама“. И са били записани в САЩ.

Kimberly Wookey от Британска Колумбия в Канада, първа регистрира „извънземни“ звуци през юни 2013 г., и оттогава е направила още няколко записи на такъв шум, а последният е от 7 май тази година.

В коментарите, направени в YouTube, където е публикувал своя видеоклип, г-жа Wookey пише: „Сутринта на 29-ти август, 2013 г., около 7:30, бях събудена от тези звуци.

Скочих от леглото за да направя записа. Това бяха същите звуци, които бях чувала преди. Аз изтичах за камерата. Моят 7-годишен син също беше събуден от тези ужасни звуци, той изтича до прозореца, за да види какво става. “

В град Алън, Тексас, САЩ, през 2012 г. мистериозен шум чуват хора на паркинг, и гледайки в небето си казват : „Това е странно, аз никога не съм чувал подобно нещо!“.

Геологът Дейвид Деминг от Университета на Оклахома, преди това беше писал за феномена, наречен „Hum“, „непознато и тайнствен звук, който чуват на някои места по света от 2 до 10% от населението.“

Описвайки феномена в Journal of Scientific Exploration, той казва, че източници на това бучене могат да са телефонни предаватели (антените за мобилна комуникация) и „летателни апарати, управлявана от военноморските сили на САЩ за връзка с подводници.“

Според НАСА Земята има „естествено радиоизлъчване.“

Агенцията казва: „Ако хората имаха радиоантени, вместо уши, ние щяхме да слушаме забележителна симфония от странни шумове, идващи от дълбините на нашата собствена планета . Учените наричат ​​тези звуци „Twix“.

„Те звучат като фонова музика за научнофантастичен филм, но това не е научна фантастика. Естественото радиоизлъчване на Земята е реално и въпреки че ние по принцип не знам нищо за него, тези звуци се чуват постоянно“ .

Related Posts

2 thoughts on “Странни шумове се чуват по целия свят вече 10 години, но никой не може да ги обясни (видео)

  1. Няма как да не се чуват-Не сме сами не само в космоса а и на земята! Крайно време е да се разкрият нещата! Човечеството знаейки за какво става дума по малко ще се озадачава и страхува от нещата за които не знае. Неизвестността винаги е предпоставка за страхове.

  2. На Земята има като и по развита цивилизация от нас,така и извънземна такава.Колкото и да се крие това,няма как да си избегнат шумовете от тяхната дейност на планетата ни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *