Над Teксас е заснет „черен куб, излизащ от портал“ (видео)

62412826Според TechMalak, наскоро в небето над град Ел Пасо, Тексас (САЩ) местните жители са заснели НЛО с кубична форма. Освен това, според очевидци, обектът е излетял от черен портал, което може да се види на снимките.67183887

Снимки и информация за този невероятен обект има публикувани в YouTube канала на Secureteam10. Първата снимка на куба е изпратил от El Paso жител на име Уолтър Сайрис. Също така във видеото са показани и снимките на други крадено от непознато крадено от нсепознатоа свидетели, чиито имена са неизвестни.

Въпреки , че кадрите са впечатляващи и някои определено ги смятат за фалшиви, няма реакция от уфолозите.

крадено от неепознатоткрадено от нейпознато крадено от неепознатоцкарадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено краденко от непознатоескрадено от непознато за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.
краденао от непознаторекрадено от непознато