Полковник от ВВС на САЩ разказа за инцидент с НЛО

n-UFOSOCCUPANTSVIETNAM-large570Полковникът от ВВС от запаса Чарлз Холт твърди, че разполага с доказателства за съществуването на НЛО, пише The Independent.

Той е заявил пред изданието, че има доказателства за кацането на НЛО през декември 1980 г. в близост до американската военновъздушна база в английското графство Съфолк. Той казва, че лично е наблюдавал обекта, както и други служители в базата, по-специално охраната.

Но в продължение на много години свидетелите са държали езиците си зад зъбите от страх да не загубят работата си. Сега те са в оставка и изпращат на Холт писмени доказателства за видяното. Според него, първи са забелязали този НЛО операторите на радарите. Те отбелязали, че обектът се движи с невероятна скорост. Около сто километра изминавал само за две или три секунди.

„Обектът направи голям кръг и се върна на мястото, където за първи път е видян – цитира The Independent Чарлз Холт- Трима военни разказват, че са видели необичайни светлини над земята в района над гората. Те си помислили, че това е аварирал самолет и тръгнали да го търсят. “

Един от очевидците писал на Холт, че е видял странен светещ обект с триъгълна форма с размери около три метра в диаметър, който ловко маневрирал между дърветата. Самият Холт твърди, че сутринта на мястото на предполагаемото кацане на НЛО, в гората са намерени три вдлъбнатини в земята, и че е имало повишени нива на радиация.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *