Гигантски живи космически същества на снимките от „Аполо“

НАСА публикува  повече от 10 000 нови снимки от мисиите „Аполо: мисии, пише  http://ufosightingshotspot.blogspot.md/.

NASA публикува  десетки галерии в интернет с повече от 10 000 снимки, направени от  пилотираните мисии на „Аполо.“ Неясните лица на астронавтите, зашеметяващи гледки и емблематични фотографии на лунните разходки – всички те са там.

Огромното хранилище включва всички снимки, направени на лунната повърхност от мисиите „Аполо“, както и други, илюстриращи пътуванията до Луната и обратно, казва за  The Planetary Society  ръководителят на проекта Кип Тийг.

Снимките с висока разделителна способност не са редактирани и показват  точно това, което са наблюдавали   астронавтите по време на полетите си.

Някои  от снимките,  направена от екипажа на „Аполо 8“, привличат особено  вниманието на читателите.

Ето някои от неизвестните обекти  в Космоса.
2 3
Първият обект изглежда като гигантско живо същество, някакъв  вид жив организъм. Вторият обект също изглежда като живо космическо същество, но  може да бъде и космически кораб.

Тези снимки от мисиите „Аполо“  са не само доказателство, че има живот в космоса, но и че извънземни организми, като  показаните на снимките,  трябва да има  във всяко кътче на Вселената.

Освен това е ясно, че астронавтите трябва да са видели много необясними обекти по време на пътуванията си, но те казват, че не им се разрешава да информират  обществеността за това.

Project Apollo Archive

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *