„Паралелна вселена с небесен град“ след Китай се появи и във Великобритания

За нови наблюдения на мистичния  призрачен град над  английския Хейстингс пише express.co.uk.

След съобщенията за града, който се появи в небето и бе видян от хиляди хора в Китай, жителите на сънливия английски   Хейстингс твърдят, че са видели подобен призрак.

Видеозаписът с тъмните небостъргачи,  появили се в облаците над Фошан в Китай, стана вирусен след съобщение на  Express.co.uk.

China-City-2

Сега, подобна картина – мираж в небето, е заснета в крайбрежния град в южната част на Англия, и е публикувана в една от социалните мрежи.

Странните  образувания се виждат далеч зад  Хейстингс.

Hastings-3

Една от снимките е направена от Наташа Maри,   жителка на града, която снимала крайбрежието по време на залеза на  Слънцето.

Независимо от това, градът, който се появил в небето,  по-късно се е виждал в далечината, и сред хората се появиха много спекулации, че това може да бъде извънземен обект.

Един човек, който е видял снимките от двете страни на земното кълбо, заяви: „Това е лудост!  Какво се случва? Това същият град ли? Какво е това, някакъв знак!???“

А  по-спокойни хора  виждат в това съвпадение на обикновена  оптична илюзия.

По-рано  express.co.uk  разказа  как хиляди хора в две   области са наблюдавали огромен град, който се е появил в небето.

China-2-4

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *