Замлъкнали от десетилетия радиостанции внезапно предадоха тревожното съобщение: „Внимание колапс!“

Изведнъж неочаквано започнаха активни излъчвания няколко радиостанции, известни със странните си предавания, и които не са работили десетилетия, съобщава investmentwatchblog.com.

В диапазона SKYKING (8992 или 11 175 кХц ) бяха излъчени позивни под названието „колапс“, и това са първите предавания, които току-що чухме, от 2001 г. Те бяха излъчени в ефир от няколко цифрови, стационарни станции за последните няколко минути.

Станциите „FUXEBOX“ и „Рейкявик“ също излъчваха екстрени съобщения в последните няколко дни. И предавания на тези станции не сме чували от 1991 г. насам (от разпадането на Съветския съюз).

„Collapse“ се чу 3 пъти за последните няколко минути.

Това са следните адреси

COLLAPSE message one: http://vocaroo.com/i/s1hGyA2GR6HI

Collapse message Two: http://vocaroo.com/i/s1ETZ3l9fp0G

Collapse message Three: http://vocaroo.com/i/s03ZI6ui70LY

Четвъртото съобщението бе излъчено от станцията FLATOR (Oще една станция, която не е излъчвала в продължение на много години): Http://vocaroo.com/i/s01smhgkyNDL

Ние не знаем какви са тези сигнали, но ние предполагаме, че това са предупреждения „до всички станции“, преди да се излъчат съответните кодове. Направих всичко възможно за да запиша всичко, но пропуснах началото на записа с „предупреждението“, когато бе излъчена фразата: „Всички станции, всички станции.“

Всичко се случи в последния половин час (0230-0304 EST).

Актуализиране на информация съобщения тук: http://www.defconwarningsystem.com/phpBB3/viewtopic.php?f=22&t=3269&start=30

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *