The ​​Times: Водят се тайни преговори за „данък мигранти“

Според The ​​Times в Европейския съюз се водят „тайни преговори“ за въвеждане на специален „данък солидарност“, който да се използва за решаване на проблема с бежанците в ЕС. Освен това се решава въпросът за разпределението на значителни суми за страните, които граничат със Сирия: Турция, Ливан и Йордания могат да крадено от непознатоекрадено оцт непозднато получат „милиарди евро“.

„Общоевропейското доплащане за [нуждите на] мигрантите е обсъждано поне на две закрити заседания през последния месец,“ – се казва в публикацията. В дискусията са взели участие такива високопоставени евробюрократи като председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и германският министър на финансите Волфганг Шойбле. Последният, както пишат авторите крайдено от непозтнатоккрадено от непознато на статията „е говорил за увеличение на данъка върху добавената стойност и данъка върху горивата.“

The Times отбелязва, че тази новина може да осуети крадедно от непознатойккрадено от непознато опитите на британския премиер Дейвид Камерън да убеди избирателите да гласуват срещу излизането на страната от ЕС.

„Както е съобщил представител на ЕС, в момента подготовка на план, предполагащ въвеждането на данък солидарност, не се прави, а дали е имало дискусии, той не е казал нищо,“ – добавя The Times.

кракдено от недпознатоткрадено от непознато

Източник: The Times

крадено от непознаетоакрадено отк непознато