Мистериозна руска радиостанция „контактува с извънземни“? (видео)

Мистериозна руска радиостанция, наречена The Buzzer, в продължение на много години вълнува умовете на феновете на   конспиративните теории, пише Bild.

Някои вярват, че станцията изпраща съобщения до „рускитe шпиони“ в чужбина, а други предполагат, че станцията е проектирана за ответен удар в случай на ядрена война. И накрая : феновете на паранормалното са убедени, че „The Buzzer“ установява контакт с „извънземни“, посочва изданието.

Според журналиста от Bild Ингрид Рагард, мистериозната руска радиостанция УВБ-76, известна още от 1980 г., ежедневно излъчва на честота от 4625 КHz повтарящ се жужащ звук, който рядко се прекъсва от четене на „загадъчни съобщения“. Поради особения си звук радиостанцията е получила неофициалното име „жужалка“.

Според Рагард до 2010 г. станцията се е намирала в село Поварово край Москва. Сега сателитни снимки показват, че антенните устройства, които са били там, са унищожени. Днес тя се намира в района на Ленинградска област.

Много „фенове“ на радиостанцията са заинтригувани от „необяснимите нарушения“ на монотонния радиосигнал. Така например на 5-ти юли 2010 г., сигналът напълно изчезва от ефира, а на следващия ден се появява отново. На 2 септември 2010 г. сигналът се изгубва отново за няколко дни, но след подновяването си започва да излъчва откъси от балета на Чайковски „Лебедово езеро“.

Както пише Bild, «жужалката“ излъчва 23 часа и 10 минути на ден. От 7:00 до 7:50 часа сутринта тя прави пауза. Монотонното жужене звучи 25 пъти в минута. При това не се пуска един и същ запис – като фон може да се чуе „нормален офисен шум“, а понякога се чуват и откъслеци от разговор на руски език.

Жужащият шум често се прекъсва от четенето на букви и цифри. На 26-ти януари 2012 г. някой казва: «BYeZLOBNYJ 10 68 02 87″. На 9 февруари 2012 г. в ефир звучи: «ZYeAZIN 41 05 61 19 83 51 95 39 ADOPTACIYa“. А по време на „окупацията на Крим“ през март 2014 г. глас казва: „терракота. 81 26 Михаил Дмитрий Женя Борис. „

Смисълът на тези послания и досега е неясен, но има редица предположения, пише авторът на материала. Може би цифровите и буквени серии са „информация за руските шпиони на служба извън Русия.“

Постоянният шум също така може да изпълнява и други функции като част от системата „Мъртва ръка“, създадена в ерата на Студената война и осигуряваща автоматичен отговор на ядрено нападение срещу Русия. В този момент, в който шумът спре, ще се задейства цялата система на отбраната и ще бъде натиснат прочутият червен бутон.

Има и друга теория, която обяснява „жужалката“. Според сайта Yahoo, радиостанцията се използва за „установяване на контакт с извънземни“ или за „промиване на мозъците руски граждани.“

„През последните години много хора са се опитвали да разшифроват буквено-цифровите поредици на „жужалката“, но и до днес никой никога не е успял“ – обобщава Bild.

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Учени: „Нещо огромно“ е влязло в земната атмосфера и после я е напуснало (видео)

Мистериозен входящ радиолокационен сигнал е засечен в атмосфера на Земята на 2 декември 2017 г. от службата за откриване на входящи в земната атмосфера метеорити. Метеоритният сензор не е засякъл… Continue reading „Учени: „Нещо огромно“ е влязло в земната атмосфера и после я е напуснало (видео)“

Високи нива на демонична активност са регистрират все по-често във Великобритания

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Мистериозна руска радиостанция „контактува с извънземни“? (видео)

  1. Днес тя се намира в района на Ленинград
    От 1991 г. градът се нарича Санкт Петербург …. елементарни неща са ….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *