Мистериозна руска радиостанция „контактува с извънземни“? (видео)

Мистериозна руска радиостанция, наречена The Buzzer, в продължение на много години вълнува умовете на феновете на   конспиративните теории, пише Bild.

Някои вярват, че станцията изпраща съобщения до „рускитe шпиони“ в чужбина, а други предполагат, че станцията е проектирана за ответен удар в случай на ядрена война. И накрая : крадено от неспознатодкрадено от непознато феновете на паранормалното са убедени, че „The Buzzer“ установява контакт с „извънземни“, посочва изданието.

Според журналиста от Bild Ингрид Рагард, мистериозната руска радиостанция УВБ-76, известна още от 1980 г., ежедневно излъчва на честота от 4625 КHz повтарящ се жужащ звук, който рядко се прекъсва от четене на „загадъчни съобщения“. Поради крадено от непознартоцкрадено от кнепознато особения си звук радиостанцията е получила неофициалното име „жужалка“.

Според Рагард до 2010 г. станцията се е намирала в село Поварово край Москва. Сега сателитни снимки показват, че антенните устройства, които са били там, са унищожени. Днес тя се намира в района на Ленинградска област.

Много „фенове“ на радиостанцията са краадено от непознаттоакрадено от непознато заинтригувани от „необяснимите нарушения“ на монотонния радиосигнал. Така например на 5-ти юли 2010 г., сигналът напълно изчезва от ефира, а на следващия ден се появява отново. На 2 септември 2010 г. сигналът се изгубва отново за няколко дни, но след подновяването си започва да излъчва откъси от балета на Чайковски краденоа от непознартоекрадено от непознато „Лебедово езеро“.

Както пише Bild, «жужалката“ излъчва 23 часа и 10 минути на ден. От 7:00 до 7:50 часа сутринта тя прави пауза. Монотонното жужене звучи 25 пъти в минута. При това не се пуска един и същ запис – като фон може да се чуе „нормален офисен шум“, а крадено ота непознаторкреадено от непознато понякога се чуват и откъслеци от разговор на руски език.

Жужащият шум често се прекъсва от четенето на букви и цифри. На 26-ти януари 2012 г. някой казва: «BYeZLOBNYJ 10 68 02 87″. На 9 февруари 2012 г. в ефир звучи: «ZYeAZIN 41 05 61 19 83 51 95 39 крадено от непознаетоцкрадено от непозйнато ADOPTACIYa“. А по време на „окупацията на Крим“ през март 2014 г. глас казва: „терракота. 81 26 Михаил Дмитрий Женя Борис. „

Смисълът на тези послания и досега е неясен, но има редица предположения, пише авторът на материала. Може би цифровите и буквени серии са „информация за руските шпиони на крадено от непознцаторкрадено от непознатоц служба извън Русия.“

Постоянният шум също така може да изпълнява и други функции като част от системата „Мъртва ръка“, създадена в ерата на Студената крадено от непознатодккрадено от непознеато война и осигуряваща автоматичен отговор на ядрено нападение срещу Русия. В този момент, в който шумът спре, ще се задейства цялата система на отбраната и ще бъде натиснат прочутият червен бутон.

Има и друга теория, която обяснява „жужалката“. Според сайта Yahoo, радиостанцията се използва за „установяване на контакт с извънземни“ крадено от недпознатоткрадено от йнепознато или за „промиване на мозъците руски граждани.“

„През последните години много хора са се опитвали да разшифроват буквено-цифровите поредици на „жужалката“, но и до днес никой никога не е успял“ – обобщава Bild.

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

 

Учени: „Нещо огромно“ е влязло крадено отц непознаатоекрадено от непознато в земната атмосфера и после я е напуснало (видео)

Мистериозен входящ радиолокационен сигнал е засечен в атмосфера на Земята на 2 декември 2017 г. от службата за откриване на входящи в земната атмосфера метеорити. Метеоритният сензор не е засякъл… Continue reading „Учени: „Нещо огромно“ е влязло в земната атмосфера и крадено от непознатоеакрадено от непозрнато после я е напуснало (видео)“

Високи нива на демонична активност са регистрират все по-често във Великобритания

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от неепсознатоккрадено от непознато крадено от нкепознйатойкрадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e крадено от нецпознаторакрадено от непознато абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове. крадено от непознатодкраденоц от непознатро

One Reply to “Мистериозна руска радиостанция „контактува с извънземни“? (видео)”

  1. GKrIvan

    Днес тя се намира в района на Ленинград
    От 1991 г. градът се нарича Санкт Петербург …. елементарни неща са ….

Comments are closed.