„Ред от хаоса“: Не бяха ли нападенията в Париж предсказани от списанието на Ротшилд The Economist?

Тhe Economist публикува през януари тази година тайнствена обложка, озаглавена „Светът през 2015“, където можете да видите няколко загадъчни образа. На обложката също така се съдържа и прогноза за терористични нападения в Париж през 2015 г.?

economist_magazine_jan2015

Доколкото в резултат на ужасяващите нападения в  Париж бяха убити най-малко 120 невинни крадено от непо знатоакрадено от непознарто хора, специфичната обложка на The Economist веднага ми дойде на ум, пише vigilantcitizen.com.

На 8 януари 2015 г., публикувах статия, озаглавена „Обложката на The Economist за 2015 г. е изпълнена с тайнствени символи и зловещи предсказания“, която анализира многото послания. Наистина, на корицата на списанието, наречена „Светът през 2015“, има крадено от непознатоекрасдено от непознакто някои странни и зловещи образи, които се появяват, за да обявят тази година като година на насилие.

Предвид факта, че The Economist е частично собственост на британския клон на семейството банкери Ротшилд, както и че главният му редактор, John Micklethwait,  посещава конференциите на Билдербергите, трябва да се вземат под внимание крадено от непознатоцкраденоц от непорзнато предупрежденията, дадени от тези, които могат да ги превърнат в реалност.

Може би най-мистериозната част на корицата – това е долният десен край, където виждаме две стрели със загадъчни числа, купчина мръсотия и стари картини.

bottomrightВ близък план – долният десен ъгъл на корицата.

Поглеждайки назад към това, което се крадено от непознатоа кртадено от непознато случи тази година, тази част на обложката предизвиква много тревожни мисли. Тя е твърде пророческа.

Първо, картината, следваща след стрелите – La Belle Ferronière на Леонардо да Винчи. Тази картина е сега в Лувъра в Париж.
Второ, номерата на двете стрели: 11.5 и 11.3. Атаките в Париж станаха на 11.13.15. крадено от непознааторкрадено от непознарто Номерата на стрелите може да се разместят за да се получи конкретната дата.
Нападението бе обявено от ИД. На корицата на The Economist има и боец от ИД, който държи оръжие.

cover1

Повечето от жертвите са били убити в Париж с автомат Калашников. Терористът е заобиколен от пръски от кръв.
На корицата също так е и френският президент Франсоа Оланд … той гледа в друга посока.

Както казах в моята статия, ИД са създадени от ЦРУ, крадено отц непознатоккрадено от непознсато за да се оправдае войната в чужбина и репресиите у дома. Аз също не се съмнявам, че ИД се използва като инструмент за по-нататъшния „дневния ред“ на окултния елит, включително нахлуването в Сирия и за да се обоснове засиления контрол от страна на полицията на Запад.
Нека се върнем назад краденоа от непознатоскрадено от непрознато и да погледнем конкретните последици от действията на ИД тази година.

1. Оправдано нахлуване в Сирия накрая разрушава статута на ИД като регионална сила;
2. Ускорено масово преселение на сирийци на Запад;
3. Откриване на вратите  за сирийските бежанци в западния свят (с акцент върху образа на мъртво момче);
4. крадено от непознатодкрадено оатт непознато Предизвикалите масова паника в западния свят, терористичните атаки в Париж оправдават твърдите тактики за наблюдение и полицейската държава.

Медиите вече съобщиха, че един от терористите в Париж е имал сирийски паспорт, и че Оланд счита нападенията като акт на война.

Накратко, след като западните страни се почувстваха виновни и бяха крадеено от непознатаоакрадено от непознато принудени да приемат хиляди сирийски бежанци,  по цял свят нападенията предизвикват страх, омраза и недоверие към сирийците и мюсюлманите в повечето от тези страни.

Обстоятелствата се усложняват.
Но защо „те“ умишлено да не създадат такава ужасна ситуация, включваща огромен брой невинни хора? Е, може би защото тяхното мото е Ordo крад ено от непознаатоакрадено от непознато Ab Chao … «Ред от Хаоса.“

ordo_ab_chao

крадетнос от непознатоцкрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *