„Ред от хаоса“: Не бяха ли нападенията в Париж предсказани от списанието на Ротшилд The Economist?

Тhe Economist публикува през януари тази година тайнствена обложка, озаглавена „Светът през 2015“, където можете да видите няколко загадъчни образа. На обложката също така се съдържа и прогноза за терористични нападения в Париж през 2015 г.?

economist_magazine_jan2015

Доколкото в резултат на ужасяващите нападения в  Париж бяха убити най-малко 120 невинни крадено оат непознатоткраде но от непознато хора, специфичната обложка на The Economist веднага ми дойде на ум, пише vigilantcitizen.com.

На 8 януари 2015 г., публикувах статия, озаглавена „Обложката на The Economist за 2015 г. е изпълнена с тайнствени символи и зловещи предсказания“, която анализира многото послания. Наистина, на корицата на списанието, наречена „Светът през 2015“, има кр адено отс непознатоакрадено от непознато някои странни и зловещи образи, които се появяват, за да обявят тази година като година на насилие.

Предвид факта, че The Economist е частично собственост на британския клон на семейството банкери Ротшилд, както и че главният му редактор, John Micklethwait,  посещава конференциите на Билдербергите, трябва да се вземат под внимание крадено от енецпознатоткрадено от непознато предупрежденията, дадени от тези, които могат да ги превърнат в реалност.

Може би най-мистериозната част на корицата – това е долният десен край, където виждаме две стрели със загадъчни числа, купчина мръсотия и стари картини.

bottomrightВ близък план – долният десен ъгъл на корицата.

Поглеждайки назад към това, което се крадено от непознатоакрадцено от днепознато случи тази година, тази част на обложката предизвиква много тревожни мисли. Тя е твърде пророческа.

Първо, картината, следваща след стрелите – La Belle Ferronière на Леонардо да Винчи. Тази картина е сега в Лувъра в Париж.
Второ, номерата на двете стрели: 11.5 и 11.3. Атаките в Париж станаха на 11.13.15. крадцено от непознатодкрадено от рнепознато Номерата на стрелите може да се разместят за да се получи конкретната дата.
Нападението бе обявено от ИД. На корицата на The Economist има и боец от ИД, който държи оръжие.

cover1

Повечето от жертвите са били убити в Париж с автомат Калашников. Терористът е заобиколен от пръски от кръв.
На корицата също так е и френският президент Франсоа Оланд … той гледа в друга посока.

Както казах в моята статия, ИД са създадени крадено от непо знатойкрадецно от непознато от ЦРУ, за да се оправдае войната в чужбина и репресиите у дома. Аз също не се съмнявам, че ИД се използва като инструмент за по-нататъшния „дневния ред“ на окултния елит, включително нахлуването в Сирия и за да се обоснове засиления контрол от страна на полицията на Запад.
Нека се крадено от непоазнатойккрадено от непознато върнем назад и да погледнем конкретните последици от действията на ИД тази година.

1. Оправдано нахлуване в Сирия накрая разрушава статута на ИД като регионална сила;
2. Ускорено масово преселение на сирийци на Запад;
3. Откриване на вратите  за сирийските бежанци в западния свят (с акцент върху образа на мъртво крадено от непознатое крадено аот непознато момче);
4. Предизвикалите масова паника в западния свят, терористичните атаки в Париж оправдават твърдите тактики за наблюдение и полицейската държава.

Медиите вече съобщиха, че един от терористите в Париж е имал сирийски паспорт, и че Оланд счита нападенията като акт на война.

Накратко, след като западните страни се почувстваха виновни крадено от непкознат одкрадено от непознато и бяха принудени да приемат хиляди сирийски бежанци,  по цял свят нападенията предизвикват страх, омраза и недоверие към сирийците и мюсюлманите в повечето от тези страни.

Обстоятелствата се усложняват.
Но защо „те“ умишлено да не създадат такава ужасна ситуация, включваща огромен брой невинни хора? Е, може би защото тяхното мото краденод от непознатоскрадено от непознайто е Ordo Ab Chao … «Ред от Хаоса.“

ordo_ab_chao

крадено от непознастроцкрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *