Mистериозна болест порази пътници на American Airlines по време на полет

Самолет на авиокомпания  American Airlines, който е летял  от Рио де Жанейро до Маями, спешно е кацнал в Бразилия. Това решение е взето, след като членовете на екипажа и пътниците са били поразени от неизвестно заболяване, пише  британският Daily Mail.

Официалната причина за инцидента  не е съобщена. Неизвестното  заболяване е поразило трима членове на екипажа и един пътник. Според един от пътниците на злополучния рейс, по време на полет той  е видял заразени хора.

Изданието подчертава, че това е вторият  американски самолет, който прави аварийно кацане заради мистериозно заболяване, което обхванало хората, пътуващи в него. Преди няколко дни самолет на същата  авиокомпания аварийно кацна в Лондон поради заболяване на 15 човека.

През 2014 г. в Съединените щати бе показан сериалът  „Щам“, който разказва за разпространението на Земята на вируса на вампиризма. Серията започва с това, че на летището в Ню Йорк каца самолет, пълен с мъртви хора. За изясняване на обстоятелствата по смъртта им на борда са изпратени учени, водени от най-добрия епидемиолог  Ефраим Гудвезер. По време на изследването става ясно, че пътниците са  заразени с вампиризъм, което заплашва да ескалира в мащабна епидемия, която може да унищожи цялото човечество.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *