Владимир Ажажа: Извънземните отвличат по два милиона човека всяка година!

Според думите на президента на Академията за информационна и приложна уфология Владимир Aжажа,  извънземните ежегодно  крадат най-малко два милиона земляни, от които едва около половината се връщат обратно.

Въпреки че два милиона  от седем милиарда е  малко,  показанията и свидетелствата на единия милион завърнали се, изглежда трябва коренно да променят  отношението ни към НЛО и извънземните. Най-малкото да ни заставят  да вярваме в тях, а  властите – да престанат да заблуждават хората, че никакви извънземни няма  и не може да има.

Защо завърналите се мълчат?
pic-22-02-2016-0718182
Това  се случва по различни причини. Главната сред тях е  нежеланието да разпространява тази информация сред земляните от самите извънземни. Странните  по своя външен вид и страшни по своето вътрешно  съдържание „Мъже в черно“, които заставят  много свидетели на НЛО и други паранормални явления да мълчат – са  известен факт. Освен това изглежда, че на завърналите се просто им изтриват паметта, а на които не изтриват са принудени да мълчат поради страх от физическо унищожаване.

Свой принос за това имат властите и съвременната казионна наука. От една страна  тези хора веднага биват изолирани от обществото за някои военни, широкообхватни цели, или просто биват затваряни  в психиатрична болница. Естествено, хората си мълчат, за да не попаднат в тези „затвори“,  един от друг по-зловещи.

И накрая, много от завърналите се, особено тези, чиито истории приличат повече на приказки,  отколкото на  истина, не се възприемат сериозно не само от околните, но дори и от учените.

Защо са им на извънземните хора?

Днес  много земляни са останали с  впечатлението, че извънземните крадат представителите на нашата планета само за някои опити, например, свързани с генното инженерство. До известна степен това е вярно, защото много хора, които са се върнали след отвличане казват, че са били изследвани на операционна  маса. Нещо подобно се случва с най-известната двойка  завърнали се-  американци Бети и Барни Хил, които под хипноза си спомнят какво са правили с тях през 1961 г. ниски извънземни с крушовидни глави.

Много от завърналите се представят доказателства, че извънземните са ги  принуждавали да се занимават с тях със секс, което също отговаря на понятието за генно инженерство.

Много хора, завърнали се след отвличане откриват (с рентген), че в телата им са се появили някакви чужди метални предмети, които  след изследване се оказват чипове. Както се оказва, дори и Наполеон е имал такъв чип. Оказва се, че извънземните  крадат  хората за да ги чипизират, което им позволява обстойно да   наблюдава живота на земляните и да влияят на хода на развитие на нашата цивилизация.

А  какво се случва с другата половина  отвлечени хора? Трудно е да се приеме, че всички те стават „опитни зайчета“, които не оцеляват в хода на различни експерименти върху тях. Оказва се, че чужденците използват за хората не само опити, но също така и за други цели.

Достатъчно е да си припомним  „загадъчната бележка“ от австралийския пилот Фредерик Валентич, чийто самолет  изчезва безследно по време на полет през 1978 г.

Някои уфолози са на мнение, че земляните се използват и по-грубо, например, като роби, и, освен това, за вечни времена – много зависи от това в ръцете на представители на коя извънземна цивилизация човек е попаднал.

И още нещо: Капитанът от „Звездната пехотата“

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *