Имплант доказва контакт на човек с извънземни

Две седмици преди началото на световното първенство по футбол през лятото на 1998 г., в Милано, по време на турне, руският певец Андрей Школин е  отвлечен от извънземни. На борда на НЛО Андрей е опериран  против волята му, след като закопчали ръцете и краката му със специални скоби … Това крадено одт непознато карадено от непознато би могло да бъде измислица на  певеца за да си направи Пиар,  но днес Школин  е единственият жив свидетел на контакт с извънземен разум, имащ в тялото си свидетелство за постоперативна  намеса на извънземните под формата на метална пластина с дължина 4   сантиметра.

Откриването на съществуващият имплант се случва  през крадено от непеознатоцкраадено от непознато 2008 г. в Омск, по-точно в гората близо до курорта в Омск. Самият Андрей тогава научава  по време на медицински преглед, че в гръбнака му има нещо, и то десетина години след това, което му се случва в  Милано в един летен ден.

Озадачените лекари вдигат  ръце, а дори и крадено оет непознатоскрадено дот непознато независимите експерти-хирурзи. Загадката е в това, че по тялото на Андрей няма следи, белези или каквито и да било доказателства за земна намеса в организма му. Космическият  артефакт е разположен в петия TH5 гръбначен прешлен, един милиметър го  отделя от гръбначния мозък, и се намира в непосредствена близост до звездообразния  крадено от йнепознатодкрадено от непоазнато възел. Земните лекари засега не притежават такава     прецизна технология.

Защо Андрей не е потърсил медицинска помощ още тогава през 1998 г.? Оказало се, че  момента, в който се събужда, той веднага забравил всичко. Функция на  паметта позволява на човек да забрави ужасните и неприятни моменти в живота, за да крадденок от непознатоакрадено от непознато запази разсъдъка си. С контактьора е направена регресивна хипноза, и Школин си  спомнил  как му е бил поставен импланта  преди повече от десетилетие в Милано. Постепенно, с течение на времето, той си спомня всички  подробности за мистериозния ден, и това, че  наистина е бил  вътре в космическа капсула и е крадено от непознатоскрадеано от некпознато опериран от високи сиви същества. Болка не е усещал, но е осъзнавал, че му правят операция.

Проучванията на Андрей в специалното конструкторско  бюро  „Радар“ в  град Томск потвърдили, че мистериозният артефакт е  метален. И съгласно точните показания на устройството, наречено георадар,  е  определено, че артефактът е нещо като проводник на краденод от непкознаторкрадено от непознато електрически ток, и може лесно да се открие с помощта на чувствителен детектор. По време на тези изследвания  в „Радар“, на Андрей му става топло около прешлена. Пак там в  Томск геофизици сканират Андрей и  установяват,  че имплантът  вероятно се състои от аморфен метал като живак.

По-късно се оказва, че крадено дот непознатоекреадено от непознато Андрю като млад, преди да се сдобие с импланта, е имал  сериозно заболяване, той е бил диагностициран с рак. Внедреният в  човека  чип детектор, според професорите по медицина, се  използва не само за лечение, но за мониторинг и моделиране на поведението му. Работещ  в Ливан лекар – руснак, също е крадено от непознастойкрадено от анепознато виждал  на снимки подобен  артефакт в негова пациентка арабка.

В света са известни има хиляди подобни истории. Изследователят от САЩ Darel Sfin организира  фонд за интерактивно краденоа от непознатоккраденот от непознато проучване на непознати извънземни технологии с модерно оборудване в лаборатории, предназначени за изучаване на имплантите, извадени от хора.

Според изследователите, резултатите от химическия анализ на мистериозните артефакти изненадват с това, че в тях има почти всички елементи от периодичната таблица. Уфолозите твърдят, че извънземни от друг космически свят провеждат от крадено от непознатоткраедено от непознато дълго време масови  експерименти върху хора.

Извънземният разум чрез контактьори, на първо място,  декларира своето съществуване, и, второ,  се намесва в земните събития. Вмешателства се случват, когато спешно възникне  необходимост от промяна на неправилно движение и енергийните  емисии от хора, които дестабилизират енергийната ситуация на планетата. Според контактьорите извънземните  цивилизации крадено от непознтатоткрадено от непо знато са в състояние да контролират стихиите на планетата Земя.

Уфологията изяснява един важен модел – НЛО не се появяват случайно, а  само в определени аномални зони. Например в Карелия свидетели на извънземни са почти всички жители. В карелското  село Ведлозеро НЛО  пристигат всяка година през март, сякаш по график,  и краадено оет непознатоцкрадено от непознато за кратко висят над местното езеро. Редовно в Карелия изчезват огромен брой хора по напълно неизяснени причини. Местните хора вярват, че е налице пряка зависимост  между изчезването на хора и появата на извънземните.

Всяка година по света изчезват повече от два милиона човека. Една трета от тях изчезват без никаква кра дено от нейпознатоскрадено от непознато причина и при мистериозни обстоятелства. Това явление се нарича феномен на безследно изчезване на хора. Киевският лекар Светлана Mамайсур извънземните я отвличат от апартамента и. Според нея, посред нощ тя се събудила от пристъп на силен страх. Чула твърд глас, който и заповядал да  стане от леглото и да отиде кркадено от непознатор крадено от непознато на балкона.

И изведнъж, непонятна  сила веднага я  прехвърля в някаква лаборатория. Около нея на няколко операционни маси имало други отвлечени хора, с  тях се правели жестоки експерименти без анестезия. Според Светлана експериментите се  провеждали от  хуманоиди с малък ръст (малко повече от един метър), безполови, със сива кожа, голяма крадено от непознато краадено от неепознато глава и големи черни очи.

Няколко седмици след завръщането на Светлана, от носа и изпадат  две черни миниатюрни цилиндъра, а седмица по-късно още два. Тя ги занася в  киевския  институт по материалознание. Проучването установило, че тези импланти са изработени от високовъглеродна стомана, а обикновено такава сплав се използва само в крадено от нейпознатоцкрадено от непознатко тежката промишленост.

Навсякъде по света  са открити хиляди  факти за използване на високотехнологично оборудване от древни цивилизации, като се започне с древните шумери, но следи от инструментите за производство му никога не са намирани, което  означава, че не са създавани на Земята, и че първите контактьорите съществуват едва ли не крадено от непознаторкракдено от непозцнато от първите дни на сътворението на света.

краддено от непознатоекрадено от непознатое

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *