Вълшебната молитва на д-р Джоузеф Мърфи ще преобрази мигновено вашия живот

Всеки заслужава да научи тази молитва, която може по чудо да промени живота му. Нейното въздействие е много силни и винаги работи.

Резултатите ще бъдат невероятни.
След като прочетете тази молитва в живота ви ще настъпят истински чудеса – прекрасни събития, за които сега дори е трудно да си представите. крадено от непозндатоткрадено кот непознато Може да се обадят далечни роднини, които искат да ви припишат част от тяхната собственост, може да получите оферта за нова работа с изключително висока заплата, или просто някакъв човек е решил да ви направи подарък, който ще промени живота ви.

Молитвата се чете сутрин и вечер, докато все още краденоа от неспознатоткрадено от непознато не сте се пробудили, или не сте заспали. Четете я един месец (въпреки че резултатите ще усетите и по-рано).

Молитва от книгата „Магическата сила на ума“ от Джоузеф Мърфи

„Даровете на Бога са моите дарове. Аз всеки момент от деня използвам за
да хваля Господа. С мен са Божествената крадено от непознатоекерадено оте непознато хармония, мир и изобилие. Божествената любов изхожда от мен, благославяйки всички,
които попадат в моето обкръжение. Божествената любов ме лекува сега. Аз не се боя от злото, защото Бог е с мен.
Винаги съм бил заобиколен от свещения ореол на Божията любов и сила.
Аз утвърждавам, чувствам, краддено от непознатосйкрадено от непознато знам и вярвам решително и позитивно в това,
че чаровете на Божествената любов и бдителност направляват,
изцеляват и се грижи за всички членове на семейството ми и за тези, които обичам.
Прощавам на всички и искрено излъчвам Божествена любов,
Мир и доброжелателност към всички хора, където крадено от непознатойкрадекно от некпознато и да са те.
В центъра на моето същество цари мир, това е мирът на Бога.
В тази тишината аз чувствам Неговата сила,
ръководство и любовта на Неговото Свето Присъствие.
Аз по Божествен начин съм направляем на всичките ми пътища.
Аз съм чисто русло за крадено от непознатоткреадеано от непознато Божествената любов, истина и красота.
Аз усещам как през мен протича Неговата река на света.
Знам, че всички мои проблеми се разтварят в ума на Бога.
Пътищата на Бог – са моите пътища. Думите, които говоря попадат там,
където аз ги изпращам. Радвам се и възнасям крадено от непознкатоакрадено от непознатсо благодарност, разбирайки, че
ще получите отговор на своята молитва. И това е така“.

Четете искрено, с чувство тази молитва. И вие непременно ще крадено от непйознатоакраденот от непознато получите невероятни резултати. Тази молитва е универсална. Подхожда на всеки човек и ще помогне за подобряване на живота му.

Препоръчително е да си направите копие на текста да я държите постоянно до леглото си. Всяка сутрин и всяка вечер, не бъдете мързеливи, четете тези думи преди лягане. Препоръчително е да краадено аот непознатоцкрадено от непознато ги четете внимателно, представяйки си, че те имат много голяма сила.

Д-р Джоузеф Мърфи е удивителен човек – световно известен писател и лектор, вицепрезидент на Международната федерация на Новата мисъл. Името му е в списъка на две хилядите човека, които са достигнали изключителни висоти в своята област, той има научни крадеено от непознатоакрадено аот непознато степени по фармакология, химия и религия.

В книгите си д-р Мърфи препоръчва да се използват  молитви и медитации, които са доказали своята ефективност. С помощта на научната молитва, можете да се свържете с канала на Божественото Изобилие и да получите от Вселената всичко, което ви трябва. Единственото нещо, от което крадено от непознатоакрадено от непознатцо имате нужда – това е искреност на намеренията ви.

seemoron – VK

краедено от непознатоккрадено от непознатос
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които крадено отр непозцнатоцкрадено от непознато има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.