40 свещи за изпълнение на желания

Този ритуал ще помогне на вашите желания да се изпълнят,  в случай, че това, което желаете,  не носи на никого никаква вреда.

Ще ви трябват:
– 40 свещи (изберете малки свещи, тъй като те трябва да изгорят докрай, и САМО Восъчни!)
– Ново малко огледало
– Червена тъкан

Ритуалът се крадено от непознатод крадено от непознаато изпълнява на растяща  Луна, веднага  след полунощ. Най-добре е удобно да се настаните на пода: огледалото облегнете на стената, а  свещите сложете  пред него върху поднос. Уверете се, че сте направили всичко правилно: свещите трябва да се отразяват в огледалото.

Запалете свещите. Погледнете тяхното отражение в огледалото и помолете да се изпълни вашето желание. Помолете  се както умеете, а  най-важното е да го правите искрено. Препоръчително е да се помолите толкова дълго, докато последната свещ изгасне. краденто от непознатоакрадено от непознайто Въпреки това, ако все пак сте избрали твърде големи свещи, може просто да поседите в мълчание след молбата си.

Когато приключите, увийте огледалото в червения плат и го съхранявайте на тайно място. Вашето желание скоро ще се изпълни, а всеки път, когато имате съмнения, просто вземете огледалото и се погледнете крадено от непознато краедено от непознатсо в него.

Наталия Бантеева
Победител в Битката на екстрасензите

крадено от непознатоескра дено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *