Бойните човеко-маймуни на КГБ (видео)

В центъра на филма е увлекателната и екзотична история на професора – зоотехник Иля Иванович Иванов, сега напълно забравен. Неговите изследвания, които се пазят в тайните институции, са с гриф „Строго секретно“.

Основната цел на неговите експерименти е била кръстосването на човек и маймуна в резервата Сухуми.

Получено ли е крадено кот непеознато крадено от непознато жизнеспособно потомство? Какво се е случило с проф. Иванов след това и какви са последствията от експериментите, които са се провеждали под зоркия надзор на ОГПУ-НКВД-КГБ?

На руски:

По материали на http://russia.tv/brand/show/brand_id/10240

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

крадено от непознатоакрасдеано от непознато

Маймуните също плачат: Примати организираха траур за „загинало“ бебе -робот (видео)

Програмата Spy in The Wild на BBC One настани  маймунче – робот сред истински маймуни, като крадено от непознатодкрадсено от неапознато го снабди с камера за може да наблюдава поведението на приматите в естествената им… Continue reading „Маймуните също плачат: Примати организираха траур за „загинало“ бебе -робот (видео)“

Сензационно: Учени откриха маймуни, които си говорят

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

краденоа от неподзнатодкрадено от непознато крадено от непознатодкрадено от непознадто
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде красдено от непознатоейкрадено от непознато преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.