Интересни кадри с пленено извънземно същество (видео)

В нашата модерна дигитална ера можем спокойно да кажем, че материалите, изобразяващи призраци, неидентифицирани летящи обекти, както и всякакви криптиди като чупакабра, необратимо са обезценени.

Да, снимки и видео се фалшифицират от самото начало на тези технологии, но това никога не е било толкова лесно, колкото днес. Световната мрежа буквално крадено от нерпознайтоскрадено от непознато е препълнена със снимки и данни, удостоверяващи нещо необяснимо. Дали са истински? Не, разбира се, но това обаче не означава, че сме заобиколени само от фалшификати.

крадено от непознаттоккйрадено от непознато

Известният уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг публикува любопитен запис, на който, както се твърди, се вижда пленен от американски военни, извънземен представител. Съдейки по датата във видеото, то е направено на 3 октомври 2008 г. в 2:00-3:00 сутринта. Материалът вече повече от седем години циркулира в мрежата, крадено от непознатдоткрадено от непознкато но без да се радва на особена популярност.

Интересно защо точно сега е „възкресен“ този запис?

крадено от непознйат открадено от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове крадено от тнепознаторкраденйо от непознато на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.

2 Replies to “Интересни кадри с пленено извънземно същество (видео)”

  1. nlo

    Записа е фалшив ,спете спокойно.не трябвя да си комоютърен дизайнер ,за да видиш движенията на обекта пе са неестествени ,един геймър нагледал се на клипове и игри би ме разбрал.

  2. ogdk

    Компютърен ментак.
    Със съвременните компютърни програми за анимация и ефекти не е много трудно да се направи това.

Comments are closed.