Извънземен кораб излетя от Земята (видео)

Извънземен кораб, който излита от повърхността на Земята, е заснет от камера на НАСА, монтирана на Международната космическа станция.

На запис, направен от МКС, активистът на мрежата MUFON Николас Дамарио е успял да забележи необичайното явление.

НЛО се е издигнал от океана. Той е полетял и мигайки с навигационни светлини крадено ота непознатоцкрадено окт непознато е влязъл в „дупка“ – коридор или тунел, през който, според уфолозите, корабите на извънземните бързо се придвижват от една точка на Галактиката до друга.

крадено от непознатойкркаденот от непознато

Заснетият НЛО прилича на светещо кълбо. Но най-голямата изненада за уфолозите представлява появилият се изведнъж пред извънземния кораб лъч, с дължина на най-малко десет километра, който погълнал НЛО.

Учени от НАСА заявиха, че този обект, най-вероятно, е от земен произход, и няма нищо общо с извънземни цивилизации.

краденйо от нецпознатодкрадено от непознато
крадено от непознатоекртадедно от непознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. крадено от непоцзнаатоцкрадено от непознато Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.