Путин дал да се разбере, че светът се управлява от Рептилии?

Руският президент е заявил, че той не е един от „тях“, но те се страхуват от него и се опитват да го привлекат в своя „древен вавилонски култ“, пише yournewswire.com.

Шокиращата информация като ударна  вълна се е разпространила из Кремъл, след извънредното заседание, свикано от Владимир Путин. Според източниците, руският крадендо отк непознатоакрадено от непознато президент е заявил, че „95% от принадлежащите към световната управляващата класа дори не са хора“, а „студенокръвни хибриди“, които са „древни членове на култ.“

В изказването си на форума при затворени врати за членове на висшите етажи на властта и  персонала в  Санкт Петербург, Путин е отговорил на въпросa за краадено от непознатоеркрадено от непознато теча на документи Panama Papers, като е посочил кой стои зад сюжета: правителството на САЩ, неговите шпионски  агенции, и  OCCRP  на Джордж Сорос.

Путин ударил с юмрук по масата и извикал: „Джордж Сорос, ти хитър драконе, това е война“,  твърдят източници, близки до президента. След това Путин е обещал да крадено орт непознатоакрадено от неапознато засили санкциите срещу „Отворено общество“ Джордж Сорос.

В отговор на въпрос на главния помощник какво има предвид под „дракон“, Путин поел дълбоко дъх и казал на крадено от непознатеоакрадено от непознакто присъстващите да  съсредоточат, преди да обясни, че всичко се случва не така, както изглежда по отношение на това, как се  управлява света.

Противопоставяйки се слабите опити на своите  помощници, които искали да спрат  президента да не  продължи да развива темата, Путин заявил, че доказателствата на думите му са навсякъде. И крадено от непоз наатоскрадено от непознато че той лично дълбоко познава делата им. Путин е заявил, че той не е един от тях, но те се страхуват от него и се опитват  да го вкарат в  своя „древен вавилонски култ.“

„Доказателствата, древни и съвременни, са много впечатляващи,“ – е казал той.

Путин е подчертал, че човечеството крадено от наепознатоакраде но от непознато е манипулирано, за да бъде направено безсъзнателно чрез използването на програми в медиите и политиката, като идеален пример за това е изтичането на документи Panama Papers.

Класaтa, която управлява света има  тираничен контрол над нашата храна, вода и въздух, и те  активно отнемат разсъдъка на  масите.

Източник: http://yournewswire.com/did-putin-just-out-the-worlds-ruling-class-as-reptilians/

кра дено от непознатоакрадено от непознатто

One Reply to “Путин дал да се разбере, че светът се управлява от Рептилии?”

 1. бай Ганьо

  Бреййййй! Тоя Путин какви речи държи! Ще кажеш, че не е президента на Русия, а някой от американските антиконспиратори :)))))
  Тия анти-конспиратори толкова искат да им се повярва, че намесват всеки който им е угоден.
  Онези трупащи милиони от ллъжите си, като Дейвид Айк и Дейвид Уилкок, са срам за хората.
  Те също някаква агентура на елита! Всеки логично мислещ ще разбере лъжите им.
  Култ от хияди години има. Доказателствата са налице.
  Ама тия глупости със затриването на милиардите са само за да се купуват фантасмагоричните им книги- и те търгуват със страха на хората.
  То не бяха ли потопи, то не бяха ли квантови преходи, то не бяха ли вселенски галактически федерации, които се бият за Земята!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *