В НЛО летят извънземни от други планети? Вероятно не…

През последните години възгледите за естеството на явлението НЛО се промениха радикално. През 80-те години на миналия век мнозина вярваха, че НЛО са с извънземен произход. С други думи това наистина са извънземни от други планети. През 90-те години  мнението за това  бавно започва да се променя. Днес човечеството изглежда се сблъсква с неща, които съществуват едновременно с него и се преструват на извънземни.  Не е достатъчно да се каже, че „становището се е променило.“ Има няколко причини, защо това се е случило.

Самото естество на тези същества: те практически подчертават, че са това , за което се представят. Да  вземем например извънземните, които в 50-те и 60-те години на миналия век  събират проби от почвата. Какво би си помислил един фермер, който работи на полето, или шофьор,  който намалява скоростта при вида на извънземните, събиращи образци от местните растения, цветя и зеленчуци. Научна мисия на извънземни?

Разбира се, не.

Ако внимателно се  разгледат тези случаи (има десетки  такива доклади), може  да се види, че тези „инциденти“ са режисирани много внимателно. Това е игра, сценарий, който няма нищо общо с реалното събиране на проби от почвата, всичко това е опит да се създаде точно такъв  образ на извънземните. Трябва ли да повярваме, че извънземните са толкова глупави, че да не могат да събирaт  проби от нашата планета без нашето участие? Разбира се, те могат лесно да направят това и без нас! Но тук става дума за друго: те искат да бъдат забелязани. И това не е случайно. Всичко е много внимателно планирано. И е предназначено  за да се създаде  образ  на „учени -извънземни“ в мозъка на очевидците.

Същото се случва с контактьори и отвлечени земляни – извънземните не само искат да им кажат от коя  планета са , слънчева система и галактика. Те правят това твърде натрапчиво. Първо бяха Венера и Марс. След това Зета – двойна звезда в съзвездието Мрежа. Или може би – това са  Плеядите? Проблемът не е в това откъде са дошли.

 Най-вероятно те твърде настойчиво  искат да ни кажат това  – отново и отново.

 Има и друг проблем.

В продължение на десетилетия, както се твърди, Земята е посещавана от дългокоси Космически братя, красиви  звездни деца, чернооки  джуджета с големи глави, двукраки влечуги, създания, приличащи на богомолки …  списъкът продължава и сега. САМО ЧЕ Всички те се чувстват доста комфортно на Земята с нейната сила на гравитация, температура, ниво на кислород и т.н. Не ви ли изглежда малко странно?

Налице е също така и фактът, че много срещи с НЛО в природата са много по-далновидни, отколкото изглежда в действителност. Има много разкази на контактьори с истории за срещи с хуманоидни същества в изолирани и пусти места. Те не се различават  много от разказите, които могат да бъдат намерени във всички религии. В действителност, те са еднакви. Животът се е променил  драстично, а хората  откриват нови пътища за себе си. Богове, ангели, демони, елфи, а  днес – извънземни – това е едно и също. Странните сили се показват пред  хората, в съответствие с конкретната епоха.

Разбира се, всичко това не е нищо ново. Не  може напълно да се отрече, че НЛО са  извънземни от други планети. Може би те наистина са само глупави колекционери на растения. Но всяка година нараства увереността, че човечеството се сблъсква се с нещо по-голямо от извънземни.

Пътешественици между измеренията? Пътешественици във времето? Древна земна раса, съществуваща заедно с нас? Неизвестно е. Извънземни? Това е малко вероятно. Основната причина е в това, че явлението натрапчиво се  представя под формата на извънземни.

„Ние сме част от една симбиоза с нещо, което е прикрито като извънземна инвазия, така че да не ни изплашат,“ – казва американският писател и философ Terence Kemp McKenna.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *