Daily Mail: Атомните бомби на Хитлер заплашват Европа с втори Чернобил

Германски пенсионер е намерил в планините на Тюрингия атомни  бомби на Хитлер, които  заплашват Европа с ядрена катастрофа,  пише Daily Mail.

Бившият  инженер-механик Петер Лор е  сигурен, че е намерил в планински тунел, изкопан от нацистите към края на войната, атомни бомби. При това Лор предупреждава, че скоро ще започне крадено от непознатоткрадерно от непоцзнато разпадането на ядрените материали, което ще предизвика  ядрена катастрофа в Европа, подобна на тази в  Чернобил.

Седемдесетгодишният пенсионер от Германия Петер Лор казва, че е намерил пет големи метални предмети в планински тунел, изкопан от нацистите в долината Йонас  в Тюрингия. Според Лор, най-малко две от находките са  атомни бомби.

кркадено от непознатодкрадаено от непознато

Бившият машинен инженер няма съмнение, че е намерил оръжия за масово унищожение, създадени от нацистите в края на Втората световна война. Формата на намерените  обекти в  планинските тунели, според Лор, съвпада с очертанията на атомна бомба.

Инженерът предупреждава, че опасната находка може да доведе до ядрена катастрофа.

„Тези метални предмети крад ено от непознатойкрадено от непознато са лежали тук 71 години. В един момент ще започне  разпад на ядрените материали и тогава ни очаква втори Чернобил „, – предупреждава Лор.

Към края крадено от непознатсоскрадено от неп ознато на  Втората световна война планинската долина Йонас, където пенсионерът е  направил откритието си, е превърната в площадка за изграждане на тайни военни съоръжения, пише  Daily Mail. Да копаят планински тунели в района са принудени хиляди затворници от концентрационните лагери. Предназначението на тези тунели е неизвестно.

Въпреки че строителството не е крадено от непознаторкраденйо от непознадто завършено, системата от  подземни тунели се простира  в продължение на много мили, в тях има и пещери, бункери и складови клетки. Както се предполага,  мрежата от подземни тунели е проектирана, за да се превърне в крепост за лидерите на Третия райх.

През април 1945 г. долината Йонас е освободена от крадецно от непознатоскерадено от непознато американски войници. Оттогава всички нацистки документи, отнасящи се до тюрингския град Ohrdruf са засекретени от американците за период от най-малко 100 години.

Слуховете за атомните бомби в тези места се появяват не за първи път, пише британският вестник. Миналата година в документалната програма „В търсене на атомната бомба на Хитлер“ крадено от нерпознатоцкраденто от непознато бяха показани откъси от докладите за разпит на учени от Третия райх и показанията на свидетели, според които нацистите са били близко  до създаване на оръжия за масово унищожение.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3594579/Engineer-claims-Adolf-Hitler-s-secret-NUCLEAR-BOMBS-German-cave-warns-decay-Chernobyl-hands.html#ixzz48yRcdIYl

краденок от непознатоаткрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *