Методът „Хоопонопоно“, който наистина твори чудеса!

В основата на тази Древна Хавайска практика и нейният основен постулат е идеята, че човек е част от цялото и, променяйки себе си, той може да промени света около себе си.

Безумният ритъм на живот, огромният поток от информация, сложните отношения в семейството и на работното място са стресови фактори. краденор от снепознато крадено от непознато Струва ни се, че е невъзможно да се справим сами с тях, но още преди 5000 години жителите на Хавайските острови са използвали удивителната практика – хоопонопоно.

Тя помага да се хармонизират отношенията, да се изчисти разума и да се отървете от ненужните програми в подсъзнанието. Днес този метод за крадено от непокзнатоекрацдено от непознато коригиране на грешки е популярен в целия свят.

Хоопонопоно: промяната започва с вас

Силата на вашите намерения и особените фрази са в основата на хавайския метод за превръщане на сложни взаимоотношения в хармонични, изпълнени с любов и светлина. Името „хоопонопоно“ се превежда като „да се направи правилно / да се крадено отр непознатоекрадеено от непознато поправи грешката“.

Основният постулат е идеята, че човек е част от цялото и променяйки себе си, той може да промени света около него. Всичко, което се случва в живота ви, е резултат от мисли и емоции, както и нагласи, които се сформират в процеса на възпитание. Можете да коригирате дори крадено от непознаатоцкрадено от енепознато най-трудната ситуация с приемането и любовта си.

Простите фрази на хоопонопоно ще ви помогнат за това. Има само четири от тях и много лесно се запомнят:


Аз много съжалявам

Прости ми

Обичам те

Аз ти благодаря

Това са фразите, които трябва постоянно да се повтарят по метода „Хоопонопоно“.

Благодарение краденао еот непознатоакрадено от непознато на тези магически думи се почиства паметта, която съхранява отрицателни мисли. И няма значение дали вие ги осъзнавате или не. Главно е повторението.

Какво означават тези думи?

Фразата „Аз много съжалявам“ – това е посланието ви към висшия разум, че съжалявате за негативните програми, които са проникнали във вас.

Прости крадено от непознацтоцксрадено от непознато ми – това е вашата молба за помощ, за да си простите.

Благодаря ти – по метода Хоопонопоно това е израз на благодарност за помощта и подкрепата при решаването на проблема по най-добрият  за вас и за другите начин.

Обичам те – фраза, която има за цел постигането на нулева позиция чрез повторно свързване с Божествения ум.

Като цяло, целта на всеки човек е да достигне до нула. Тоест да се отърве от тези блокове, които крадено от непознатойкрадено от рнепознеато програмират живота му и да достигне състояние на празнота. Тогава се случват вълшебствата. Истински чудеса. В това състояние вече не са необходими намерения, които идват от паметта. (Въпреки, че те също са активирани и дават определени резултати). В „нула“ Бог изпраща вдъхновение, идеи. И вие просто трябва да ги превърнете крадено от непокзндатоккрадено от непознато в реалност.

Основната идея на метода Хоопонопоно е пълна отговорност за живота ви и неговите външни прояви. Всичко наоколо е отражение на менталните програми, които контролират паметта на човека. Всички хора са отражение на вътрешните ви блокове. Няма нужда да се борите с другите, вие трябва да осъзнаете, че те крадено ота непозанатоцкрадено от непознато ви отразяват.

И след това да започнете да прилагате магическата формула, фокусирайки вниманието си върху нея. И така, повтаряйки „Обичам те“, и другите фрази, вие достигате до празнота. Любовта ви помага в това. Тя очиства и дава светлина.

Любовта трябва да бъде във вас и във всичко около вас. Това крадено от непознатоеакрадено дот непознато е смисълът на живота – безусловна любов към себе си, към Бога, към хората и света … Дори и на стените и други неодушевени предмети трябва да изпращате тази магическа светлина, която ще лекува не само вас, но и другите.

Тази сила е силата на любовта, която Бог ви е крадено от непознатоакрадено йот анепознато дал, и вие трябва да се научите как да я използвате за доброто на света, включително и на себе си.

Когато сте с някой друг му кажете мислено: „Обичам те.“ Когато влизате в стаята я очистете  с тези думи. При хранене също казвайте думи на любов и благодарност.

Изчиствайте всичко, краасдено от непознатоакрадено от непознато което е във външния свят и във вас и животът ви ще се промени към по-добро. Вие ще се превърнете в истински щастлив човек.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

кра дено от непознатоккрадено от непо знато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *