Призраци нападат перуански ученици в класните им стаи (видео)

Зловещ инцидент е станал в едно от училищата в перуанския град Tarapoto преди няколко дни. Повече от 100 ученици на възраст между 11 и 14 години крещели, припадали и се гърчили в конвулсии. Децата казали, че са били нападнати от „черен призрак“, други го наричали ​​“Дявола“.

Черен призрак с крадено кот неп ознатоакрадено от непознато гъста черна брада се опитвал да удуши децата, които масово падали на пода, задъхвали се и се гърчели в конвулсии. Специалистите са изумени от странния случай на масова психоза, официално регистрирана в Перу в северната част на град Tarapoto.

За първи път такива инциденти започват да се случват в края на април тази година, когато децата започнали да припада по време на уроците. Те се задавяли, изпадали в гърчове и крадено от непознатоакртадено от непозйнато дълго време след това не можели да се възстановят. Постепенно броят на тези случаи започнал да увеличава. Във всичките случаи децата казали, че били нападнати от призрак с черна брада, който искал да ги убие.

Причините за тези инциденти лекарите все още не са успели крадено от непознатдойкраденро от непознато да намерят. Перуанските парапсихолози смятат, че това е началото на „пробуждането на злите духове.“ Те отбелязват, че сградата на училището се намира на място, където някога е било гробище. Освен това на това място преди няколко години е имало кървава терористична атака, а хората буквално са били разкъсани от крадено от непознатоскрадетно отт непознато мощната експлозия.

крадено от неп ознатоакрадено от неепознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *