Призраци нападат перуански ученици в класните им стаи (видео)

Зловещ инцидент е станал в едно от училищата в перуанския град Tarapoto преди няколко дни. Повече от 100 ученици на възраст между 11 и 14 години крещели, припадали и се гърчили в конвулсии. Децата казали, че са били нападнати от „черен призрак“, други го наричали ​​“Дявола“.

Черен призрак с гъста черна брада се опитвал да удуши децата, които масово падали на пода, задъхвали се и се гърчели в конвулсии. Специалистите са изумени от странния случай на масова психоза, официално регистрирана в Перу в северната част на град Tarapoto.

За първи път такива инциденти започват да се случват в края на април тази година, когато децата започнали да припада по време на уроците. Те се задавяли, изпадали в гърчове и дълго време след това не можели да се възстановят. Постепенно броят на тези случаи започнал да увеличава. Във всичките случаи децата казали, че били нападнати от призрак с черна брада, който искал да ги убие.

Причините за тези инциденти лекарите все още не са успели да намерят. Перуанските парапсихолози смятат, че това е началото на „пробуждането на злите духове.“ Те отбелязват, че сградата на училището се намира на място, където някога е било гробище. Освен това на това място преди няколко години е имало кървава терористична атака, а хората буквално са били разкъсани от мощната експлозия.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *