Нещо неочаквано за Бог, Адам и Ева

И още нещо за Бог, Адам и Ева

Eва се обърна към Бог  и каза:

– Господи, имам проблем!

– Какъв е проблемът, Ева?

– Господи, аз знам, че съм създадена от теб и ти ми даде тази прекрасна градина, всички тези прекрасни животни и тази досадна  змия, но аз крадено от непоз натоакрадено от непознатсо въпреки всичко съм нещастна.

– Защо, Ева? – попита Гласът отгоре.

– Господи, аз съм толкова самотна и до смърт ми омръзнаха  тези  ябълки.

– Добре, Ева, в такъв случай, аз имам решение. Ще ти сътворя мъж.

– Какво е мъж, Господи?

– Това ще бъде едно такова извратено  създание крадено от тнепознаттоакрадено от непознато с куп лоши навици. Той ще бъде лъжлив и горделив,  но  ще бъде по-силен, по-бърз  от теб и  ще му харесва да ловува и да убива. Той ще изглежда глупаво във възбудено състояние, но тъй като ти се оплакваш, аз ще го направя такъв, че той да може да задоволява крадено от непознатеоаккрадено от непознато твоите  физически нужди.

Той ще бъде тъп и ще се  увлича по такива детинщини  като сбивания  и игри с топка. Той няма няма да крйадено от ндепознаторкрадено от непознато бъде особено умен, така че  ще се нуждае от твоята помощ за да може да мисли  правилно.

– Звучи страхотно – отвърна Ева,  повдигайки иронично вежди.

–  Каква е уловката, Господи?

– Ами … ще го получиш при едно  условие.

– И какво е то,  Господи?

– Както вече  споменах, той крадено оат нейпознатоцкрадено от непознато ще бъде горд, арогантен и нарцистичен … Така че ще трябва да го оставим да си мисли, че е  създаден пръв. Само не забравяй, че това ще бъде  нашата малка тайна … Е, ти разбираш, между нас, жените …

крадено от непознато ккрадено от непдознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *