Ню Мексико: Пътят, който води до края на Матрицата

В щата Ню Мексико, в Съединените щати, има магистрала, къс участък от която местните наричат ​​“път   за никъде.“ През последните години най-малко 17 човека, които са пътували по него,  са изчезнали.

Щатската полиция и Дирекцията по туризъм не искат да говорят  за 15-километровия участък от магистралата, където мистериозно изчезват отделни шофьори, а в някои случаи цели семейства. Но  ситуацията е станала толкова тревожна, че да се игнорира  е просто невъзможно.

„Ние имаме тук нещо като Бермудския триъгълник, – казва един от полицаите. – Пътят буквално поглъща хора“.

Той води до планинската верига  Сан Матео, където  свършва. Много туристи искат да минат по това трасе и да се насладят на красивата гледка. Но сега местните жители стоят настрана от него и не съветват другите да рискуват.

В началото, преди мистериозния участък, има малко кафене, където туристите закусват. След това те напускат, а  много от тях повече не се връщат.  Сервитьорките и готвача в  кафенето казват, че при тях понякога спират посетителите с въпроси за изчезнали приятели и роднини.

Един такъв случай е станал неотдавна с цяло семейство от Чикаго, съпрузите и Мили и Томас Лоудрък и техните деца, синът Джо и дъщерята Лиза.

„Г-жа Лоудрък каза, че за половин час ще  се повози по  пътя с децата, докато съпругът й чете вестник с чаша кафе, – казва собственикът на кафенето. – Тя каза, че скоро ще се върне, но никога повече не се появи“.

Много изследователи, учени и дори медиуми са се опитвали да разгадаят тайната на изчезването на тези 17 човека. Но всичките им опити са напразни.

„От този път няма как да се отклоните – казва полицай Робърт Кели. – Наоколо няма нищо, което може да изглежда опасно. Изглежда, че хората просто се разтварят във въздуха. „

e-chronicles

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Невъзможно е да разберете сами, че винаги сте потънали в дълбок сън…

Всъщност човек съществува като насън – човек спи. Това, което обикновено се счита за бодърствуване, не е нищо повече от сън. Докато не влезете в близък контакт с буден човек… Continue reading „Невъзможно е да разберете сами, че винаги сте потънали в дълбок сън…“

Не всички жители на планетата Земя са разумни хора…

Съществува сива и буквално бездушна маса, чрез която протича основното влияние върху съзнанието на останалите: нагнетяват се страхове, негативизъм, внедряват се вирусни програми и множество инструменти за контрол, а емоционалният… Continue reading „Не всички жители на планетата Земя са разумни хора…“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *