Подсъзнанието ще ви подскаже каква е истинската ви възраст

Психолозите отдавна са доказали, че вътрешните години често не съответстват на външните и физически данни. Понятието възраст е доста относително: някои от нас започват да мърморят твърде рано, а други остават млади по душа дори и на преклонна възраст.

Вътрешната младост е един много важен аспект в живота на всеки човек. Това не означава, че трябва да се стига до крайности – на 50 да се държите като тинейджъри – това само ще предизвиква съчувствени усмивки у другите. Самото желание – да не старее сърцето, да изглеждате добре, да пътувате, да учите нови неща – говори много.

69illuziamolodayastarayagentshina_ToMYHHq

Един несложен тест на базата само на една картинка ще ви подскаже как се чувствате на подсъзнателно ниво – по-млади от годините си, или по-стари. Тестът се основава на илюзия – картинка, на която можете да видите два обекта. Само трябва да я погледнете и да определите кое изображение първо сте видели.

Нашето подсъзнание влияе върху избора на единия или другия обект в такива двойнствени изображения. И сега, когато вече сте видели и двете лица, вижте какво е избрало вашето подсъзнание.

Ако сте видели първо момиче, вътрешната ви възраст е по-малка от цифрата, записана в личната ви карта. Това е добрият вариант. Като правило, колкото по-млад човек се чувства, толкова по-щастливо живее. Не губете позитивната си настройка и продължавайте да се радвате на всеки ден.

Дори когато се сблъсквате с трудности, не забравяйте, че повечето от тях са преодолими. Ставаме все по-стари, а нашите проблеми растат заедно с нас, също стават все по-сериозни. Не им позволявайте да променят положителния заряд на душата ви. И не забравяйте правилото за крайностите – юношеството е свързана не с външни атрибути, то е вътре във всеки човек. Колкото по-позитивно сме настроени, толкова по- добро е здравето ни, толкова повече са приятелите ни, и най-важното – животът сияе с ярки цветове.

Ако първо сте видели бабата, трябва да се замислите, но не се обезсърчавайте. Несъответствието на истинската възраст и възрастта според личната карта, в посока превишаваща вашите години, говори за песимистично виждане на нещата, хронична умора, депресия, вътрешна безизходица и много други не особено мотивиращи фактори, но това не значи, че трябва да вдигате ръце и да се предавате.

Работата върху себе си и душевното състояние творят реални чудеса. Опитайте се да промените нещо в живота си, или в собствения си поглед към него, започнете с нещо малко, и нека никакво преждевременно стареене на душата не застава като преграда между вас и вашите цели и стремежи.

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *