Загадката с извънземната жена от Уцуро буне в Япония

На 22 февруари 1803 г. група рибари от японската провинция Хитачи се натъкват на странен обект край брега. Водени от любопитство си те го извадили на брега, за да го изследват.

eww

Мистериозният съд бил висок 330 сантиметра и 540 см широк. По форма напомнял на кохако – японска кадилница. крадено отр непознатйоекрадено от непознато Горната част на „кораба“ била изработена от червен лакиран материал, наподобяващ палисандрово дърво. В долната част имало голям брой медни плочи, очевидно за защита от сблъсък с остри скали.

Отгоре имало няколко прозорци, затворени със стъкло или някакъв кристал. Те били прозрачни, което позволило на рибарите да погледнат вътре в крадено от непознатоакрадерноц от непознато Уцуро буне (както те нарекли ​​мистериозния обект). Вътрешността на обекта, била покрита с надписи на непознат език.

Вътре в кабината имало два листа, трилитрова бутилка с вода, месен пастет и няколко кекса. Освен това изумените рибари видели и собственика на кораба – красиво двадесетгодишно момиче с червена коса и вежди. крадено от непознатцоекрадено от н епознато Косата на момичето била удължена с някакви изкуствени бели нишки. Момичето имало дълга дреха от странен и красив материал. Момичето се усмихвало приветливо и говорело нещо на неразбираем език. В ръцете си държало малка кутия.

След всичко това рибарите решили да върнат непознатата и нейния кораб обратно в морето, а крадено от непознатоскрадено отс непознатод те продължили да се занимават с риболов.

 

e-chronicles

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Защо хората не виждат и никога няма да видят крадено от нептознатоскрадено от непознато рептилоидите, които ги изяждат? (видео)

Както всички знаят от часовете по биология в училище, цветът на косата на хората и на всички други бозайници се осигурява от пигменти от групата на меланина, които биохимиците разделят… Continue reading „Защо хората не виждат и никога няма да видят рептилоидите, които крадено от нсепознатоскрадено от непознатоц ги изяждат? (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

краденое от непознатаойкрадено от непознато крадено от непознатто крадено от непознатсо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *