10 духовни начини за привличане на пари

Благоденствие. Изобилие. Лукс. Богатство. Дали сърцето ви казва „да“, когато четете и произнасяте тези думи? А  какво ще кажете за следните думи:  Пеперуди. Зеленина. Зеле. Кеш.

Сърцето ви все още ли  казва „да“ или тези думи предизвикват по-сложна реакция? Пари и страх обикновено са взаимносвързани, особено сега на фона на икономическата криза. В тази статия са представени десет духовни начини за привличане на пари от д-р Сюзън Корсо. Съединете се  с неограничено изобилие и просперитет и  започнете да ги приемате в живота си.

Сключете мир с финансовото си минало.

Каква е историята на парите ви? Отделете малко време, за да напишете  това в дневника си. Напишете всичко, което ви идва наум, без цензура. Отделете време, за да се сетите за  миналите си действия с парите и се примирете с това. Без значение какво е то. Във всяко място, където можете да видите свои недостатъци, си простете. Само когато приемете това, което се е случило в миналото, можете да започнете да се движите напред.

Помолете Бог за помощ.

Едно от традиционните имена на Божественото е Провидението,  безкраен доставчик. Бог, Богиня, Дух – участват пряко в живота ни, и финансите не са изключение. Ако човешката икономика не е работила за вас в миналото, какво  ще загубите? Опитайте духовна икономика: където има търсене, се появява предлагане. Помолете Бог,  освободете се, и с радост  чакайте отговора. Благодарете всеки ден и слушайте вашето вътрешно ръководство: Вие ще получавате ръководства, ако започнете да действате.

Не забравяйте, че дългът е доверие.

За начало  започнете да мислите за това, какво означава  думата дълг: Някой ви се е доверил, че ще бъдете добър за  парите. Сега се обърнете навътре в себе си и от мястото вътре във вас, което  знае какво е това,   където е Бог,    доверете се за всички блага на себе си, на Бог, на Духа, Природата. Научете се да вярвате на себе си и Провидението,  знайте,   че сте добри за тези блага, които идват при вас.

Визуализирайте  потока.

Има два основни режима на работа с пари: оборот и натрупване. Оборот – плащане на сметки и данъци,   благотворителност. Натрупване – това е икономия, задържане на пари, алчност. Не е случайно, че едно от имената на  пари е „валута“, което произлиза от думата поток. Когато задържате пари, спира паричния  поток. Парите по своята природа текат. Представете себе си и парите си в този поток.

Конкретизирайте вашите намерения.

Намерението е всичко онова, когато става дума за привличане на богатство. Защо ви са необходими пари? Искате  да си купите нов чифт обувки, за да са в тон с  новия ви костюм? Изключително. Вие искате да създадете  нов детски дом? Изключително. Парадоксът се състои в това, че за Бог няма значение за какво харчите парите си дотогава, докато  имате намерение да правите добро на другите. Кажете на себе си за намерението си,  споделете го  с Бога чрез молитва и слушайте ръководството.

Молете се за вашите сметки

Да, разбира се, ще трябва да плащате сметките си, но първо се помолете за тях. Сложете ги в скута си, седнете  тихо и  се помолете  за всяка. Благодарете за услугата, която сте получили, молете се вие ​​и хората, близки до вас,  да могат да се наслаждават на това, което представлява всяка сметка. Например, вашите сметки за комунални услуги ще ви дадат отопление на къщата през зимата, топла храна, чиста вода за пиене. Изпратете благословение на всички, които са ви помогнали да сте обезпечен.

Вложете осъзнаване в своите съждения.

Негодувание, обида, завист, търсене на виновни – това са съждения и така вие само си вредите. Прочетете следните твърдения: богатите са стиснати, данъчни измамници, петролните компании са алчни, парите са източник на злото. Колко е лесно да се осъждат другите хора, защото те имат по-голямо богатство от вас. Но не е ли време да  започнете да пожелавате на хората онова, което бихте искали за себе си? Това не е трудно, но е  много по-полезно занимание.

Благословете парите си.

Каквото и да похвалите, то се увеличава. Хваленето работи над  умножението на всичко: както върху положителни неща, така и върху отрицателните. Защо? Защото вие  показвате към тези неща интерес. Хваленето е благословия. Благословете парите си. Всяка стотинка. Благословията  е  форма на благодарност. Можете да благодарите  на Бога за парите, които имате, за да  създадете още  повече пари.

Получавайте любезно.

Съществува цена на дарението. Цената на даване е  получаване. От друга страна, стойността на  получаване – е  даряване. Това е удивителен цикъл, в който участва  всеки от нас във всеки момент,  научете се как да получавате любезно. Отивате на вечеря с приятел, който току що е получил повишение, той предлага да ви почерпи за да отпразнува, ще му позволите ли? Или сами ще си платите? Започнете любезно да  приемате даровете на живота.

Споделяйте богатството си.

Не е нужно да имате много пари, за да давате на другите. Задайте си въпроса, къде  е богатството ми? ги Започнете да го споделяте. Имате повече време? Дайте време. Повече пари? Дайте пари. Имате  талант? Споделете вашия талант. Чувствата, свързани с истинската радост от даряването се връщат при вас многократно.

Не забравяйте главната  тайна на богатството:

Богатство привлича богатство. Започнете да съсредоточавате  вниманието си и да благодарите  на Вселената, Бог, висшия разум  за това, което имате. И след това ще  започнете да получавате повече от това, което имате.

Желая ви късмет!

Автор: д-р Сюзън Корсо

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *