Да убиеш неудачник

Той е  патологично невъзпитан. Пренебрегва правилата, закъснява за срещи, пренебрегва споразуменията,  забравя да ви благодари за подаръка. Не може да признае, че е  сгрешил.

1. Самозаблуда. Неудачниците постоянно се самозалъгват. Можете да преуспеете като сте  напълно нечестни към  другите, но не винаги можете да лъжете себе си за това, къде крадено от нерпознаторакрадено от непознато се намирате в живота, за това, как вървят нещата, и в същото време да се движите напред.

2. Непродуктивни. В този живот печелившите залози са върху инвестирания капитал, паричен или човешки. Успехът идва с цената на постоянството в резултат на къртовски труд всеки ден. Неудачниците могат цял живот да не крадено аот непознатодкрадено одт непознато научат тези истини.

 Нищо на света не може да замести постоянството. То не може да се замести и  от таланта – най-много на света се  срещат талантливи неудачници.  

3. Несправедливост към приятели. Неудачниците са  приветливи и благодарни на тези, които са им безполезни, но се държат пренебрежително и са крадено от н епозанатоекрадено от непознато неблагодарни към тези, които са добри с тях. Те не знаят как да създават приятелства  и не са в състояние да изградят взаимоотношения.

4. Просташки маниери. Те са патологично невъзпитани- пренебрегват правилата, закъсняват за срещи, пренебрегвани споразуменията,  забравят да ви благодарят за подаръка. Те никога не  признават, че са сгрешили.

крадено от непознатоткрадено отс непаознато

„Успехът – не е нищо повече от няколко прости правила, които се   спазват ежедневно, а провалите – това са  само  няколко грешки, които се повтарят всеки красдено от непознатоцкреадено от непознато ден.“ Джим Рон.

5. Неумение да се обличат. Те нямат  вкус. Те кандидатстват за  работа без вратовръзка и с маратонки. Те се появяват при приеми с дънки, считайки,  че така се опълчват на модата. В действителност така само убеждават, че  мястото им не е тук.

6. Вечно недоволни и кисели. крадено от непозрнатоекраденао от непознато Те почти винаги са с мрачен  и недоволен вид. Те не харесват  професията си,  не им  харесва живота.   Те мислят, че всички са глупаци или мошеници и наоколо виждат само капани или заговори.

7. Ненужни спорове. Те  обичат да спорят заради самия  спор. Те не уважават времето. В спор излагат краденот от наепознатоккрадено от непознато всякакви безумни  аргументи,  надявайки се другите да  оценят тяхното красноречие. Това е сериозна заблуда. Хората нямат нужда от празни спорове.

8. Отлагане за  по-късно. Те не знаят да си поставят  приоритети. Те не искат да разберат, че приоритетите  са  необходимост. Време  никога няма достатъчно за всичко, но е достатъчно за крадено от непознатео крадено оат непознато най-важното,  и да  се отложи  по-малко важното  заради важното – това не е жертва, а изгодна сделка.

„Беден, неудачен, нещастен и нездрав е този, който често  използва думата „утре“.

крадено от непозснатоккраденто от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *